Fischer-Z - Of All The

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:John Watts
Producer:John Watts
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Destination ParadiseHarvest
7805012
Album
CD
10/1992

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?