Fischer-Z - Fish's Head

Cover Fischer-Z - Fish's Head
LP
Ariola 209 772
CD
Ariola 259 772

Album

Jaar:1989
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 56 / Weken: 7

Tracks

05/1989
LP Ariola 209 772 (BMG) / EAN 4007192097722
05/1989
CD Ariola 259 772 (BMG) / EAN 4007192597727
Toon detailsAlles beluisteren
1.Say No
4:03
2.Masquerade
  4:48
3.It Could Be You
4:58
4.Sticky Business
4:04
5.Huba
4:02
6.Oh Mother
4:49
7.Just Words
4:26
8.It's Only A Hurricane
4:26
9.She Said
  4:09
10.Ho Ho Ho
4:51
   

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?