First Aid Kit - Palomino

Cover First Aid Kit - Palomino
Digital
Columbia 196589329295

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2022 (Positie 35)
Laatste week notering:12/11/2022 (Positie 35)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13664 (66 Punten)
Vinyl 33:12/11/2022 / Piek: 15 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 40 / Weken: 1
de  Piek: 57 / Weken: 1
nl  Piek: 35 / Weken: 1
be  Piek: 43 / Weken: 3 (V)
  Piek: 165 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 2
fi  Piek: 31 / Weken: 1
no  Piek: 37 / Weken: 1

Tracks

04/11/2022
CD Columbia 19658753562 (Sony) / EAN 0196587535629
Toon detailsAlles beluisteren
1.Out Of My Head
  3:33
2.Angel
  3:39
3.Ready To Run
  4:14
4.Turning Onto You
  3:21
5.Fallen Snow
  3:06
6.Wild Horses II
  3:47
7.The Last One
  3:50
8.Nobody Knows
  3:22
9.A Feeling That Never Came
  3:28
10.29 Palms Highway
  3:21
11.Palomino
  3:17
   
04/11/2022
Digital Columbia 196589329295 (Sony) / EAN 0196589329295
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/11/2022
LP Columbia 19658753571 (Sony) / EAN 0196587535711
Toon detailsAlles beluisteren
   

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Silver Lining30/08/20145019
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar28/01/2012415
Stay Gold14/06/2014948
Ruins27/01/2018104
Palomino12/11/2022351
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5First Aid Kit - Palomino (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Ik waardeer First Aid Kit al even en ik ben heel blij dat ook dit nieuwe album niet tegenvalt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?