Fink / The Royal Concertgebouw Orchestra - RCO

Cover Fink / The Royal Concertgebouw Orchestra - RCO
Cover
Cover Fink / The Royal Concertgebouw Orchestra - RCO
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 78)
Laatste week notering:26/10/2013 (Positie 98)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14544 (26 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 78 / Weken: 2
be  Piek: 159 / Weken: 1 (V)
  Piek: 118 / Weken: 1 (W)

Tracks

11/10/2013
CD Ninja ZENCD201 / EAN 5021392840123
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/10/2013
LP Ninja ZEN201 / EAN 5021392840161
Toon detailsAlles beluisteren
   

Koninklijk Concertgebouw Orkest   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mahler Adagio (Koninklijk Concertgebouw Orkest o.l.v. Bernard Haitink)27/05/19952312
RCO (Fink / The Royal Concertgebouw Orchestra)19/10/2013782
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mahler Kerstmatinees [DVD] (Koninklijk Concertgebouw Orkest o.l.v. Bernard Haitink)25/11/2006202
 

Fink [UK]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Looking Too Closely14/06/2014891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sort Of Revolution30/05/2009601
Perfect Darkness25/06/2011329
RCO (Fink / The Royal Concertgebouw Orchestra)19/10/2013782
Hard Believer19/07/2014810
Horizontalism23/05/2015841
Fink’s Sunday Night Blues Club Vol. 118/03/2017531
Resurgam23/09/2017391
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?