Ferrari - Colinda Lady

Cover Ferrari - Colinda Lady
7" Single
Dureco 4498 (nl)

Nummer

Jaar:1981
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1981
7" Single Dureco 4498 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colinda Lady
2.Summerday
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Colinda LadyDureco
4498
Single
7" Single
1981

Ferrari   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Sunny Day25/04/1970281
The Girl I Need20/03/1971291
You Are Mine15/04/1972203
Sailor Boy03/05/197576
Woogie Boogie20/09/1975301
Sweet Love17/04/1976210
Monza04/09/197668
Gypsy Girl05/03/1977214
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?