Fedde Le Grand and Ida Corr feat. Shaggy - Firestarter

Cover Fedde Le Grand and Ida Corr feat. Shaggy - Firestarter
Digital
Darklight / Armada 1257091098

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

28/07/2017
Digital Darklight / Armada 1257091098
Toon detailsAlles beluisteren
1.Firestarter
3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16FirestarterDarklight / Armada
1257091098
Single
Digital
28/07/2017

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Fedde Le Grand   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Put Your Hands Up 4 Detroit01/07/2006526
Just Trippin'07/10/2006409
The Creeps (Camille Jones vs. Fedde Le Grand)23/12/20062215
Wheels In Motion (Funkerman & Fedde Le Grand Presents F To The F.)31/03/20071411
Mirror 07-07-07 (Fedde Le Grand feat. Ida Corr)14/07/2007225
3MIN 2XPLN (Fedde Le Grand & Funkerman feat. Dorothy & Andy Sherman)28/06/2008397
Scared Of Me (Fedde Le Grand feat. Mitch Crown)30/05/2009394
Long Way From Home (Fedde Le Grand, Sultan + Ned Shepard)06/04/2013904
Where We Belong (Fedde Le Grand & Di-rect)26/10/2013449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Output31/10/2009633
Something Real05/03/2016203
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be At Space Ibiza (Fedde LeGrand & Markus Schulz)27/08/2011271
 

Ida Corr   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let Me Think About It16/06/2007524
Mirror 07-07-07 (Fedde Le Grand feat. Ida Corr)14/07/2007225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Dikke track! maar het zou zomaar geproduceerd kunnen zijn door Major Lazer

Snormobiel Beusichem
****
▒ Verrassende leuke zaterdagavonddansplaat uit eind juli 2017 door de 39 jarige Utrechtse DJ en producer: "Fedde Le Grand" !!! Bijgestaan door de 40 jarige Deense zangeres, songschrijfster en producer: "Ida Corr" !!! En de vervelende rapper: "Shaggy", haalt aan het eind van het plaatje ook zijn $$$ op ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?