Farid Mammadov - Hold Me

Cover Farid Mammadov - Hold Me
Cover

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:John Ballard
Dimitrios Kontopoulos
Ralph Charlie Al Fahel
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Eurovisie Songfestival: 2013:
Finale: 2 (Punten: 234)
Halve finale: 1 (Punten: 139)

Charts

Binnenkomst:25/05/2013 (Positie 92)
Laatste week notering:25/05/2013 (Positie 92)
Piekpositie:92 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24129 (9 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 73 / Weken: 1
nl  Piek: 92 / Weken: 1
be  Tip (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Eurovision Song Contest - Malmö 2013CMC
373 575 2
Compilatie
CD
26/04/2013

Farid Mammadov   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold Me25/05/2013921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 68)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Azerbaijan hatte immer sehr gute Songs! der siegersong war einer seiner schwächeren...doch dieser hier hat ihnen gerade den platz geraubt, nichts besonderes...wird warscheindlich im Finale sein und dort in die Top 20 reinkriechen...

edit: nach dem semifinale bin ich nun begeistert!!! super song! geile performance!!! kommt hoffentlich in die top10, wird für Azerbaijan nicht schwer...
Laatst gewijzigd: 17/05/2013 20:07

musikmannen
****
ESC 2013 - Azerbaijan

Ok

Emile93
*
Zeiknummer van de hoogste plank

gherkin
***
Visueel vond ik het zeker niet slecht. Ik verwacht opnieuw dat dit land hoog scoort, maar als je alleen het nummer beoordeelt is een drietje toch genoeg.

MUSICBOJ
****
Heel wat ogen waren gericht op deze "Farid Mammadov" uit "Azerbeidzjan". Deze inzending voor het "Eurovisie Songfestival" is één van de topfavorieten. Maar persoonlijk vind ik dit wel wat overroepen. Het is té voorspelbaar. En té is nooit goed. Volgens mij wel een mooie plaats in de grote finale. Maar al bij al geen hoogvlieger. Exact 4 sterren!!

Chemmical
***
Generic and uninspired. The chorus is a saving grace.

antonnalan
****
A really solid track that unfortunately only rates as 'good' by itself. With the stunning visuals and choreography of its Eurovision performance this is definitely a 6.

DeejayDave
****
Ik hoor geruchten over omkoping maar dat neemt niet weg dat dit land opnieuw met een alleraardigst nummer kwam aanzetten. Zeker qua performence was deze Mammadov een om te onthouden.

LLonden
****
Echt een songfestival plaat. Klinkt goed, maar 4* zijn meer dan genoeg.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Eigenlijk een gewoon ø Azerbeidjaans "ESC" liedje, zonder iets bijzonders of iets speciaals, voorjaar 2013 !!! Eind 2012 nam de 21 jarige "Fərid Məmmədov", deel aan het "Milli Seçim Turu 2013", de Azerbeidzjaanse preselectie van het "ESC" !!! Hij haalde de finale, en won de nationale voorronde uiteindelijk ook, waardoor hij zijn vaderland mocht vertegenwoordigen in Malmö, met dit liedje "Hold me" !!! Hij werd eerste in de tweede halve finale en in de finale afgelopen zaterdag eindigde hij op de tweede plaats met 234 punten !!! Veuls te veul, daar zit vast een vies puberluchtje aan ☺!!!

Wolfke
*
Onterecht 2de geeindigd op het ESC 2013, maar ja wat wil je als je stemmen koopt ! Deze had voor mij nog niet bij de eerste 10 hoeven te eindigen, maar gelukkig heeft Denemarken toch nog weten winnen. Zou pas echt schandalig geweest zijn als dit nummer gewonnen had !

RV
*****
O, maar ik vind dit zeker geen onaardig popnummer uit Azerbeidzjan, hoewel ik een tweede plaats hiervoor wel een beetje overdreven vind. De geruchten over omkoping neem ik maar met een korrel zout, want deze zijn niet bevestigd en bovendien kan het een hoax zijn.

RonH
****
Drie kwart van alle geruchten zijn standaard verzonnen door mensen die het leuk vinden om opstootjes te creëren en in de hoop dat ze een eigen leven gaan leiden.
Ik neem ze altijd met kilo's zout tot evt. bewezen.

Dit was gewoon een aardig nummer, dat goed gezongen werd en vooral een hele knappe opvallende act had.
Daar is Azerbeidzjan wel vaker goed in.

Sebastiaanmember
****
Geen hoog/laagvlieger.

ericwyns
***
Vertegenwoordigde Azerbeidzjan op het voorbije Eurovisiesongfestival. Hij bereikte terecht de finale, maar een tweede plaats in de grote finale vond ik wat van het goede teveel.
3+

josh4u92
******
Amazing song and that performance with the box and that guy inside dancing upside like a mirror reflection. 👌🏻
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?