Eva Cassidy - Nightbird

Cover Eva Cassidy - Nightbird
Cover

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/11/2015 (Positie 70)
Laatste week notering:19/12/2015 (Positie 100)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14396 (32 Punten)
Combialbum:28/11/2015 / Piek: 95 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 99 / Weken: 1
fr  Piek: 149 / Weken: 1
nl  Piek: 70 / Weken: 2

Tracks

13/11/2015
CD Blix Street G210209 / EAN 0739341020926
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
13/11/2015
LP Blix Street G810209 / EAN 0739341020988
Toon detailsAlles beluisteren
   

Eva Cassidy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fields Of Gold21/09/2013661
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songbird24/03/20015210
Imagine14/09/2002663
American Tune20/09/2003902
Somewhere06/09/2008488
Simply Eva12/02/2011423
The Best Of Eva Cassidy10/11/20123114
Nightbird28/11/2015702
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?