Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9 - Platzak

Cover Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9 - Platzak
Digital
Van Klasse / Cloud 9 8718521063672 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/06/2021 (Positie 35)
Laatste week notering:10/07/2021 (Positie 70)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:17293 (175 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 35 / Weken: 4

Tracks

11/06/2021
Digital Van Klasse / Cloud 9 8718521063672 [nl] / EAN 8718521063672
Toon detailsAlles beluisteren
1.Platzak
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40PlatzakVan Klasse / Cloud 9
8718521063672
Single
Digital
11/06/2021
3:40FeniksVan Klasse / Cloud 9
8718521063931
Album
Digital
02/07/2021

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022307
Liegen (Jack & Josylvio)30/07/2022282
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
 

Esko   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hooptie Money (Esko, JoeyAK, MocroManiac & Cho)17/03/2018712
Lijst (Esko feat. Bartofso, 3robi & Mula B)21/04/2018383
Hey meisje (Esko, Josylvio & Hansie)28/04/2018136
Money Dance (Esko feat. Jonna Fraser & Jacin Trill)28/04/2018402
Dichterbij (Esko feat. Josylvio & Sevn Alias)28/04/2018431
Kuifje (Esko feat. Jonna Fraser, Adje, Keizer & Woenzelaar)28/04/2018451
Evoluatie (Esko feat. Bokoesam & Famke Louise)28/04/2018521
Doe je Research (Esko feat. SBMG)28/04/2018541
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Half 8 (Esko feat. Ronnie Flex & Idaly)28/04/2018591
Zo niet mij (Esko feat. Latifah & Sevn Alias)28/04/2018601
Bye, Bye, Bye (Esko feat. Josylvio, Lauwtje & Jermaine Niffer)28/04/2018631
Ik zweer het je (Young Ellens, 3robi & Esko)22/09/2018217
Dinnertime (Young Ellens feat. Esko)13/10/2018811
Voor de lol (Young Ellens feat. Esko)13/10/2018971
In A Way (BKO feat. Jonna Fraser & Esko)20/10/2018881
Huts (The Blockparty & Esko feat. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv)17/11/2018125
Leugens (Lauwtje feat. Josylvio & Esko)20/04/2019931
Vroeger (Josylvio feat. Esko)05/10/2019717
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Jongen van bodem06/02/2021244
Breng mij terug (Esko feat. Josylvio)13/03/2021473
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Wat is wat (Esko feat. KA & JoeyAK)10/07/2021442
Flamboyant (Esko & Josylvio feat. Jonna Fraser)10/07/2021562
Beiden (Esko & Madina)26/03/2022611
Klokken en stenen (Esko, Lijpe & JoeyAK)04/06/2022124
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beats By Esko28/04/2018125
Feniks10/07/2021416
 

Vic9   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In de Streets (Kevin feat. Lijpe, Sevn Alias, Kippie & Vic9)17/12/2016362
Doorgaan (Jairzinho feat. Kevin, Josylvio, BKO & Vic9)08/04/2017777
Abu Dhabi (Josylvio, Kevin, Vic9 & Sevn Alias)06/05/2017304
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Geluk (Vic9 feat. Djaga Djaga)11/11/2017662
Gunman (Vic9 feat. Sevn Alias)09/12/2017452
Gezegd (Vic9 feat. Lijpe)09/12/2017881
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)23/12/2017821
Karate (JoeyAK feat. Sevn Alias, Vic9 & D Double)20/01/2018881
Altijd op tijd (Vic9 feat. Ronnie Flex)09/06/20181313
Stacks (Vic9 feat. 3Robi)09/06/2018941
Zeg ja (Vic9 feat. Chivv)13/04/2019633
Go Getta (Vic9 feat. Adje)13/04/2019891
Stapels (Qlas & Blacka feat. Josylvio & Vic9)07/03/2020961
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/2017220
909/12/2017229
92:2909/06/201857
Bloed13/04/201994
 

Bigidagoe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Opp blazen (Remix) (Bigidagoe feat. KA, Mula B, JoeyAK, Drechter, MocroManiac)14/11/2020801
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9 - Platzak (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. .. . . /
. . . . . . /.__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. ./
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps, vreemd accent !!! Dan maar platzak afschieten naar de maan, het is niet anders 🙈 !!! Geen woorden over vuil maken 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?