Equalz feat. LouiVos - Kaki

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/08/2019 (Positie 57)
Laatste week notering:07/09/2019 (Positie 80)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:20902 (65 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 2

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/201943
 

LouiVos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Juice (Mula B & LouiVos)04/02/2017583
Sinds een puber (LouiVos X Kingsize X 3robi)18/02/2017971
Donnie Bankoe Barkie (Mula B, LouiVos & 3robi)18/03/2017641
Ex (LouiVos feat. Webb)08/04/20171117
Gespend (Architrackz, LouiVos & Mula B)06/05/2017633
Fransman (LouiVos feat. Bartofso & Mula B)03/06/2017791
David Beckham24/06/2017931
Meijers15/07/2017851
Appelsap 2017 (Rotjoch United feat. MocroManiac, Eves Laurent, Jozo, LouiVos, SBMG, Pietju Bell & Kempi)05/08/2017761
Where I Come From (Zack Ink feat. LouiVos & 3robi)16/09/2017781
Chap die Rappers (LouiVos feat. Mula B, 3robi, Kingsize & Iliass)04/11/2017471
Darbas (3robi feat. Mula B & LouiVos)09/12/2017512
Lit (Famke Louise x LouiVos)27/01/2018162
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Strand (Mula B feat. LouiVos)14/04/2018971
Nog steeds (LouiVos feat. 3robi & Idaly)16/06/2018206
Ga los (LouiVos feat. Scarface)14/07/2018731
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Homies tuchten (LouiVos feat. Mula B)14/07/2018961
Pony-Pak24/11/2018551
Wilde Westen - Megasessie - 101Barz (LouiVos, Mula B, 3robi, Iliass, Kingsize, Bartofso, Scarface, Boegie & KNALLER)19/01/2019971
Coca16/03/2019931
Kikker30/03/2019871
Waggie nieuw (LouiVos feat. Diquenza)27/04/2019572
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Designers (IliassOpDeBeat feat. Dopebwoy & LouiVos)15/06/20191714
Fast (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)06/07/2019611
Meisje (LA$$A, LouiVos, Geechi & Frsh)06/07/2019981
Kotazo (Bartofso feat. Milo M, Jones Cruipy, LouiVos, Mula B & Webb)20/07/2019981
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
Spijker (LA$$A x Frsh x LouiVos feat. Young Ellens)07/09/2019742
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vostape Vol. 1: Congo Johnny Depp15/07/2017717
Vostape Vol. 2: Ik Chap die rappers in me eentje04/11/201764
Exotische wapens14/07/2018215
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?