Equalz feat. KM & Jandro - Long Things

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/12/2017 (Positie 80)
Laatste week notering:09/12/2017 (Positie 80)
Piekpositie:80 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24431 (21 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 80 / Weken: 1

KM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kan er niet omheen (Jonna Fraser & Lijpe & KM & Ronnie Flex)18/04/2015991
Paraplu (Frenna feat. KM & Eves)12/11/2016177
Openbaar (Frenna feat. KM & Jayh)12/11/2016583
BF (Ronnie Flex feat. KM & Abira)08/07/2017611
Karaat (Frenna & Diquenza feat. Sevn Alias & KM)25/11/2017401
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Vibing Girl (Eves Laurent feat. KM & Frenna)03/03/2018861
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018127
Regen (Jonna Fraser feat. Bokoesam & KM)10/11/2018751
Jealous op Me Life (Henkie T feat. KM)05/01/2019492
Young Patron (KM feat. Chivv)26/01/2019373
Mamacita (KM feat. Frenna & Jonna Fraser)27/04/2019910
Jij en ik (KM & Yxng Le)06/07/2019532
Babylon (KM feat. Rich Kalashh)07/09/2019962
Verboden05/10/2019701
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mami (Dyna feat. KM & Young Ellens)29/02/2020951
Out Of Town (OCS feat. KM, Navi & Quincy Promes)23/05/2020732
Good Girls Are Boring (KM & Yxng Le)04/07/2020701
Bad Like Me (KM x Yxng Le feat. Bryan Mg)01/08/2020621
Switch Sides (KM & Chivv)16/01/2021951
Echt of Fake (KM & Jonna Fraser)10/07/2021801
 

Jandro   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Go Zone (Jandro / Idaly / Lil Kleine / Bokoesam / Def Major / Ronnie Flex)18/04/20153828
Vallen in de club (Ronnie Flex, Jandro, Cartiez, Lijpe)18/04/2015933
Wasteman (Frenna feat. Priceless & Jandro)05/11/20161130
Away (Frenna feat. Jandro)12/11/20164515
Van mij (Jayh feat. Jandro & Zefanio)20/05/20175621
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Money Long (Spanker, Jandro & Frenna)26/05/2018209
Getallen (Spanker, Bokoesam & Josylvio feat. Jandro)14/07/2018951
Foto (Jonna Fraser feat. Jandro)10/11/2018861
VIP Girls22/02/2020811
I Wanna (Jandro feat. Bryan Mg)11/04/2020662
Come Online (Chivv / Jandro / Jonna Fraser / Diquenza)03/07/2021813
 

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Equalz feat. KM & Jandro - Long Things (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Shit (◣_◢) afschieten┌∩┐ ☺!!!

Jeroen68
*
Troep
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?