Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy - Ballin'

Cover Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy - Ballin'
Digital
Top Notch 19UMGIM37497 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/05/2019 (Positie 48)
Laatste week notering:25/05/2019 (Positie 93)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18958 (125 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 48 / Weken: 4

Tracks

26/04/2019
Digital Top Notch 19UMGIM37497 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ballin'
2:51
2.Ballin' (Instrumental)
2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Ballin'Top Notch
19UMGIM37497
Single
Digital
26/04/2019
Instrumental2:51Ballin'Top Notch
19UMGIM37497
Single
Digital
26/04/2019

Dopebwoy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cartier (Dopebwoy feat. Chivv & 3robi)01/07/2017534
Afstand18/11/2017513
Alles contant (Jermaine Niffer, Dopebwoy & Jozo)25/11/2017752
Obesitas (Ali B & Mula B feat. Dopebwoy)02/12/2017582
Interessant (Keizer feat. Dopebwoy)27/01/2018891
Fluister (Jayh feat. Dopebwoy, Jonna Fraser & Zefanio)10/02/2018433
Loco (Yung Felix feat. Poke & Dopebwoy)17/03/20181232
Drip (SFB, Dopebwoy & Leafs)07/04/2018415
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/20183611
Trophies15/09/2018682
Santo Domingo (Dopebwoy feat. Yxng Bane)23/02/20192913
Walou crisis (Dopebwoy feat. 3robi & Mula B)20/04/20191025
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Niet alsof (Dopebwoy feat. MHD)11/05/2019218
Einde van de rit (Dopebwoy feat. Frenna)11/05/2019801
Designers (IliassOpDeBeat feat. Dopebwoy & LouiVos)15/06/20191717
Guap (Boef feat. Dopebwoy)22/06/2019119
TikTok (Dopebwoy feat. Boef & SRNO)06/07/2019216
Flex (Dopebwoy feat. Poke)06/07/2019651
Overseas06/07/2019721
Heel veel geld (Dopebwoy feat. Frenna)06/07/2019761
Fuik (Henkie T feat. Dopebwoy)05/10/2019592
Christian Dior (Dopebwoy feat. Bryan Mg & SRNO)18/04/20201728
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Vakantie (Dopebwoy & Jonna Fraser)27/06/2020438
Champagne Papi (Dopebwoy, 3robi & Boef feat. SRNO)05/09/2020310
Marbella (Dopebwoy, 3robi & SRNO)24/10/2020355
Dansen aan de gracht (Dopebwoy & Lil Kleine)07/11/20201428
Hilton23/01/2021831
Perro (SRNO feat. Broederliefde & Dopebwoy)20/02/2021832
Erop eraf (Dopebwoy & Jonna Fraser)26/06/20211814
Nog steeds vies (Bizzey feat. Dopebwoy & Mula B)17/07/2021701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nieuw goud01/04/2017363
Andere flex23/12/20173113
Forever Lit11/05/2019173
Hoogseizoen07/11/2020347
 

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Henkie T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
On My Way (Latifah feat. Henkie T & Navi)16/09/2017569
Quatro Baby (MocroManiac feat. Latifah & Henkie T)21/07/2018541
4 Donnies20/10/2018582
Jealous op Me Life (Henkie T feat. KM)05/01/2019492
F.A.C.T.S. (Jacin Trill & Henkie T)19/01/2019352
Hans betaalt de schade (Delivio Reavon, LA$$A & Mr.Ontspannen feat. Chivv & Henkie T)02/03/2019688
Yusu16/03/2019611
Love Is Fake (Henkie T feat. Lijpe)20/04/2019422
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
DomDoen (Henkie T feat. Jonna Fraser)06/07/2019556
Snelle jongen dunne jasje (Henkie T & JoeyAK)10/08/2019914
Pina/Some More05/10/2019185
Niet meer (Henkie T feat. Elliven & Syllisjk)05/10/2019414
Fuik (Henkie T feat. Dopebwoy)05/10/2019592
Libie05/10/2019741
Dior Money (Jonna Fraser feat. Frenna & Henkie T)26/10/201997
Buzzdown (Jacin Trill feat. Henkie T)15/02/2020841
Humble (Henkie T feat. Sevn Alias)21/03/2020811
Niet lief (Henkie T feat. Qlas & Blacka)25/04/2020568
Get It All (Bryan Mg, Boef & Henkie T)27/06/2020145
Dom Pérignon (Qlas & Blacka, Henkie T, Murda & Jonna Fraser)25/07/20201315
Shawty Is A Freak (Henkie T & Bryan Mg feat. Yssi SB & Frnkie)01/08/2020239
Roadrunner (Henkie T feat. Lijpe)29/08/2020283
Profiteren (Henkie T feat. Kevin)29/08/2020381
Monsieur (Henkie T feat. 3Robi)05/09/2020581
Spiritual ($hirak feat. Henkie T, Boef & ADF Samski)19/09/2020217
Zoveel tegenslagen (JoeyAK & Henkie T)03/04/2021881
Levelen Up (Fatah, Lijpe & Henkie T feat. KA)24/07/2021114
Montana (SRNO & 3robi feat. Henkie T & Bryan Mg)18/09/2021502
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Visionair05/10/2019452
Netwerk29/08/2020115
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?