Equalz / Adje / Cho - Op de weg

Cover Equalz / Adje / Cho - Op de weg
Digital
Artsounds 886446654089

Charts

Binnenkomst:12/08/2017 (Positie 41)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 97)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1029 (1698 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 28
be  Tip (V)

Tracks

04/08/2017
Digital Artsounds 886446654089 (Sony) / EAN 0886446654089
Toon detailsAlles beluisteren
1.Op de weg
  3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Op de wegArtsounds
886446654089
Single
Digital
04/08/2017

Cho   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Misschien wel hè?10/01/20155414
Was je nog maar hier08/08/2015951
Ik mis je (Cho feat. La Rouge)18/06/20163315
Eerste keer (Cho feat. Abigail Johnson)18/06/2016881
Popalik30/07/20165411
Location (Jonna Fraser feat. Cho)22/10/2016641
Eerste keer 2.0 (Cho feat. Abigail Johnson & Kempi)05/11/2016991
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Oeps (Latifah feat. CHO)16/09/2017801
Bandz (Jonna Fraser feat. Cho)04/11/2017451
Hooptie Money (Esko, JoeyAK, MocroManiac & Cho)17/03/2018712
Put It On Me (Cho feat. Abigail Johnson)21/04/2018801
Bende (Spanker, Latifah & Cho feat. Idaly)16/06/2018942
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Schudden (Bokoesam feat. Cho)06/10/2018921
Soldaat (Sevn Alias, Murda, Jayh, Cho)27/10/2018741
Astmaflow09/02/2019562
Pinpas (Cho feat. Sevn Alias)15/06/2019433
Zag je staan (Cho feat. Idaly)22/06/2019721
Bernie Mac (Cho feat. JoeyAK)22/06/20191001
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
Vergeet22/02/2020901
Cardi (Cho feat. Frenna)08/05/2021812
Original22/05/2021741
Nasty (Cho feat. Bryan Mg)22/05/2021951
Alsjeblieft (Josylvio feat. Cho & Henkie T)23/10/2021167
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Knock Knock III18/06/2016320
Since '9322/06/2019425
Chosen22/05/2021410
Thnx18/06/2022122
 

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Adje (Sloddervos)   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ga hard (The Partysquad & Adje, Gers, Jayh & Reverse)22/01/2011826
On The Low (Josylvio, Adje, Kevin & D-Double)12/11/2016711
Douane (Ali B feat. Adje, Josylvio & Sevn Alias)03/12/2016881
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Leef nu (Adje feat. Sevn Alias)24/06/2017941
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Coño (Puri x Jhorrmountain x Adje)16/12/2017820
DM's ($hirak feat. Adje, 3robi & Josylvio)07/04/2018442
Kuifje (Esko feat. Jonna Fraser, Adje, Keizer & Woenzelaar)28/04/2018451
Base (Adje & Roselilah feat. Geechi & Frsh)13/10/2018871
Streets (Josylvio & Moeman feat. Hef, Adje, JoeyAK, Ashafar & LaFunky)10/11/2018282
Voel je vrij (Johnny 500, Jozo & Adje)06/04/2019881
Go Getta (Vic9 feat. Adje)13/04/2019891
We hadden niks (Knaller feat. Adje & Hef)31/10/2020911
1995 (Idaly feat. Adje & RB Djan)14/11/2020761
Niet doen alsof (Hef / Adje / Crooks)09/10/2021572
3 soldaten (Hef / Adje / Crooks)04/12/2021403
Ons (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021561
Nacht op Ibiza (Rotjoch feat. Adje, Lil Kleine, Hef)13/08/2022991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vossig (Adje (Adjedonnie))02/11/2013141
Streetknowledge24/06/2017155
Alles groot (Adje & Architrackz)30/06/2018125
Base (Adje & Roselilah)13/10/2018551
Boyz in de Hood 2 (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021710
Legacy (Adje & Reverse)19/03/2022192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.8Equalz / Adje / Cho - Op de weg (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./
. .. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|
. . . . . . .\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . . `
Strontvervelend, zomer 2017 \\ . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

DeejayDave
*
Man man man.

De Tsjap
*****
Geen airplay en toch gewoon een hit. De boys doen het.

Jeroen68
*
Afgrijselijk

Nikkershaw
*
ok vroeger werd er nog wel eens beweerd dat posities werden bepaald door verkoopcijfers, maar tegenwoordig is er toch niemand meer die singles koopt? Zeker deze boys niet, die muziek van andere boys zouden kopen, aldus dat is een voornaamste verklaring waarom dit allemaal zo razendpopulair zou zijn en echte muzikanten ineens overbodig zijn geworden. Maar is het echt zo, beetje een paar woorden door een herhaald geluidseffect mompelen en je bent zanger? Hoe lang wil men nog bedrogen worden?
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?