Equalz - Reloaded

Cover Equalz - Reloaded
Cover

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/12/2017 (Positie 6)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 100)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:2428 (1283 Punten)
Combialbum:09/12/2017 / Piek: 7 / Weken: 22
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 28

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?