Equalz - On It

Cover Equalz - On It
Digital
Top Notch 19UMGIM68728 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/08/2019 (Positie 79)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 92)
Piekpositie:79 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:22935 (31 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 79 / Weken: 2

Tracks

02/08/2019
Digital Top Notch 19UMGIM68728 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.On It
2:30
2.On It (Instrumental)
2:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:30On ItTop Notch
19UMGIM68728
Single
Digital
02/08/2019
Instrumental2:30On ItTop Notch
19UMGIM68728
Single
Digital
02/08/2019

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019792
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?