Epica - The Score - An Epic Journey

Cover Epica - The Score - An Epic Journey
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/09/2005 (Positie 54)
Laatste week notering:08/10/2005 (Positie 86)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11668 (91 Punten)
Alternative:01/10/2005 / Piek: 17 / Weken: 2
In de landen:
fr  Piek: 191 / Weken: 1
nl  Piek: 54 / Weken: 3

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
The Holographic Principle08/10/201642
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?