Epica - The Quantum Enigma

Cover Epica - The Quantum Enigma
Cover
Cover Epica - The Quantum Enigma
CD
Nuclear Blast 27361 32220

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/05/2014 (Positie 4)
Laatste week notering:14/06/2014 (Positie 52)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8315 (254 Punten)
Combialbum:10/05/2014 / Piek: 5 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 17 / Weken: 4
de  Piek: 11 / Weken: 3
at  Piek: 30 / Weken: 1
fr  Piek: 47 / Weken: 4
nl  Piek: 4 / Weken: 5
be  Piek: 33 / Weken: 14 (V)
  Piek: 45 / Weken: 11 (W)
fi  Piek: 26 / Weken: 1
es  Piek: 62 / Weken: 1

Tracks

02/05/2014
CD Nuclear Blast 27361 32220 / EAN 0727361322205
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Originem
  2:11
2.The Second Stone
  5:00
3.The Essence Of Silence
  4:47
4.Victims Of Contingency
  3:31
5.Sense Without Sanity - The Impervious Code
  7:42
6.Unchain Utopia
  4:45
7.The Fifth Guardian - Interlude
  3:04
8.Chemical Insomnia
  5:12
9.Reverence - Living In The Heart
  5:02
10.Omen - The Ghoulish Malady
  5:28
11.Canvas Of Life
  5:28
12.Natural Corruption
  5:24
13.The Quantum Enigma - Kingdom Of Heaven Part II
  11:53
14.In All Conscience [Additional Track]
  5:05
CD 2:
Acoustic Tracks
1.Canvas Of Life (Acoustic Version)
  4:51
2.In All Conscience (Acoustic Version)
  4:16
3.Dreamscape (Acoustic Version)
  4:13
4.Natural Corruption (Acoustic Version)
  4:48
   
02/05/2014
LP Nuclear Blast 27361 32221 / EAN 0727361322212
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/05/2014
CD Nuclear Blast 27361 32222 / EAN 0727361322229
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/05/2014
CD Nuclear Blast 27361 32225 / EAN 0727361322250
Toon detailsAlles beluisteren
   

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
The Holographic Principle08/10/201642
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?