Epica - The Holographic Principle

Cover Epica - The Holographic Principle
CD
Nuclear Blast 27361 36872

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/10/2016 (Positie 4)
Laatste week notering:15/10/2016 (Positie 67)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:10506 (131 Punten)
Combialbum:08/10/2016 / Piek: 5 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 3
de  Piek: 9 / Weken: 3
at  Piek: 21 / Weken: 1
fr  Piek: 26 / Weken: 5
nl  Piek: 4 / Weken: 2
be  Piek: 12 / Weken: 20 (V)
  Piek: 24 / Weken: 7 (W)
fi  Piek: 26 / Weken: 1
it  Piek: 26 / Weken: 1
es  Piek: 32 / Weken: 1
pt  Piek: 25 / Weken: 1
au  Piek: 46 / Weken: 1

Tracks

30/09/2016
CD Nuclear Blast 27361 36872 / EAN 0727361368722
Toon detailsAlles beluisteren
1.Eidola
  2:39
2.Edge Of The Blade
  4:34
3.A Phantasmic Parade
  4:36
4.Universal Death Squad
  6:38
5.Divide And Conquer
  7:48
6.Beyond The Matrix
  6:26
7.Once Upon A Nightmare
  7:08
8.The Cosmic Algorithm
  4:54
9.Ascension - Dream State Armageddon
  5:16
10.Dancing In A Hurricane
  5:26
11.Tear Down Your Walls
  5:03
12.The Holographic Principle - A Profound Understanding Of Reality
  11:35
   
30/09/2016
LP Nuclear Blast 27361 36871 / EAN 0727361368715
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/09/2016
CD Nuclear Blast 27361 36874 / EAN 0727361368746
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/09/2016
CD Nuclear Blast 27361 36870 / EAN 0727361368708
Toon detailsAlles beluisteren
   

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
The Holographic Principle08/10/201642
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Weer een album vol muzikale schoonheid, gezongen door een ware roodharige schoonheid. Haar stem is nog steeds spatzuiver.
De titel track is een muzikale reis van ruim 11 minuten.
Laatst gewijzigd: 11/10/2016 23:35
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?