Epica - Mother Of Light

Nummer

Jaar:2005
Producer:Sascha Paeth
Olaf Reitmeier
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:55Consign To Oblivion [Limited Edition]Transmission
052
Album
CD
2005

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
The Holographic Principle08/10/201642
Omega06/03/202172
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.8Epica - Mother Of Light (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

tigerlover
*****
lekkere intro, en tevens mooie zang, 5 sterren

gherkin
******
Normaal gezien geef ik muziek van deze groep een prima score en ook dit nummer heeft dat zeker wel verdiend.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?