Epica - Canvas Of Life

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Epica
Simone Simons
Coen Janssen
Producer:Epica
Joost van den Broek
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:28The Quantum EnigmaNuclear Blast
27361 32220
Album
CD
02/05/2014
Acoustic Version4:51The Quantum EnigmaNuclear Blast
27361 32220
Album
CD
02/05/2014

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
The Holographic Principle08/10/201642
Omega06/03/202172
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33Epica - Canvas Of Life (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Dit mag in mijn ogen toch zeker wel bijzonder straffe muziek van Epica genoemd worden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?