Epica - Another Me ''In Lack'ech''

Nummer

Jaar:2005
Producer:Sascha Paeth
Olaf Reitmeier
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39Consign To Oblivion [Limited Edition]Transmission
052
Album
CD
2005

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
The Holographic Principle08/10/201642
Omega06/03/202172
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Epica - Another Me ''In Lack'ech'' (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Zoals de meeste muziek van Epica klinkt ook dit meer dan goed in orde.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?