Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno / Gente De Zona - Bailando

Cover Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno / Gente De Zona - Bailando
Cover
Cover Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno / Gente De Zona - Bailando
Cover
Cover Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno / Gente De Zona - Bailando
Cover

Charts

In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 73
de  Piek: 31 / Weken: 27
at  Piek: 42 / Weken: 21
fr  Piek: 12 / Weken: 86
fi  Piek: 10 / Weken: 6
es  Piek: 1 / Weken: 118
pt  Piek: 93 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03Sex And LoveRepublic
06025 3776130
Album
CD
14/03/2014
4:03Sex And Love [Deluxe Edition]Republic
06025 3776131
Album
CD
14/03/2014
Spanish Version3:42BailandoUniversal
00602537850730
Single
Digital
28/04/2014
4:03Latin Hits 2015 Summer EditionPlanet
PLT398EUROBOX
Compilatie
CD
10/07/2015
4:04Greatest Hits [2019]UMC
00600753868386
Album
CD
04/10/2019

Enrique Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailamos05/06/1999427
Rhythm Divine20/11/19992515
Be With You25/03/20007021
Could I Have This Kiss Forever (Whitney Houston & Enrique Iglesias)16/09/2000219
Hero27/10/2001221
Escape16/03/2002416
Love To See You Cry15/06/2002378
Maybe07/12/20022213
Don't Turn Off The Lights19/04/2003893
Addicted29/11/2003504
Not In Love (Enrique Iglesias feat. Kelis)03/04/20041018
Do You Know? (The Ping Pong Song)09/06/2007224
Tired Of Being Sorry06/10/2007320
Can You Hear Me14/06/2008218
Takin' Back My Love (Enrique Iglesias feat. Ciara)21/03/2009715
I Like It (Enrique Iglesias feat. Pitbull)12/06/20101819
Heartbeat (Enrique Iglesias feat. Nicole Scherzinger)06/11/20103311
Tonight (I'm F**kin' You) (Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E)15/01/20111115
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)07/05/20113910
I Like How It Feels (Enrique Iglesias feat. Pitbull and The WAV.s)22/10/2011768
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
El perdón (Nicky Jam & Enrique Iglesias)23/05/2015139
Duele el corazón (Enrique Iglesias feat. Wisin)30/04/20161424
Messin' Around (Pitbull feat. Enrique Iglesias)09/07/20167410
Súbeme la radio (Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)01/04/20172123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enrique Iglesias03/08/1996679
Cosas del amor07/08/19992512
Enrique04/12/19991356
Escape10/11/2001588
706/12/20034421
Insomniac16/06/2007650
Greatest Hits22/11/2008452
Euphoria10/07/2010522
Sex And Love22/03/20142718
 

Gente De Zona   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
 

Descemer Bueno   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
Súbeme la radio (Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)01/04/20172123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno / Gente De Zona - Bailando (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Ist bestimmt nicht schlecht! Aber ausserordentlich gut ist das hier auch nicht...naja, ist gut ihn mal wieder in seiner Mutterpsrache zu hören^^ 3.75*+
edit: gefällt mir noch einen ticken besser!
In Spanien wird das zu Tode gespielt! lool
4*+

edit: Ein song den ich anfangs eigentlich fast langweilig gefunden habe, mag ich nun total! Höre ich momentan richtig gerne! Ist nicht ohne Grund die momentane #1 in meinen Charts! 5*+

edit2: so eine Frechheit! Wiso ist da noch nicht die Höchstnote von mir?! Schon seit einigen Wochen meine #1! 6*!

Laatst gewijzigd: 12/10/2014 17:19

Snormobiel Beusichem
**
▒ Deprimerend en ontzettend saai, maart 2014 !!! Begrijp niet dat hier iemand ge*l van wordt ??? Géén voldoende dus da's nu inmiddels wel duidelijk ☺!!!

DeejayDave
*****
Positief verrast. Zo zonder Sean Paul best een zomerhitje waard.

MUSICBOJ
*****
Aangename zomerplaat van de Spaanse zanger: "Enrique Iglesias", en de Cubaanse zanger en producer: "Descemer Bueno", uit de zomer van 2014!!! Persoonlijk voor mij toch de voorkeur aan de versie mét "Sean Paul", al ligt dat wellicht voor velen anders!!! Maar dat terzijde, toch nog altijd vét 5 sterren!!! Laat dit AUB een zomerhit worden!!! ☺

BitchAloud
***
Very meh.

Sebastiaanmember
***
Net als de Engelstalige versie OK, beter dan in 2014 in iedergeval. Toch vind ik het niet echt een terechte zomerhit.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?