Enrique Iglesias - Be With You

Cover Enrique Iglesias - Be With You
CD-Maxi
Interscope 497 293-2 (eu)
Cover Enrique Iglesias - Be With You
7" Single
Interscope 069490366-7 (us)

Charts

Binnenkomst:25/03/2000 (Positie 96)
Laatste week notering:12/08/2000 (Positie 81)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:11047 (400 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 24
de  Piek: 20 / Weken: 12
at  Piek: 26 / Weken: 9
fr  Piek: 43 / Weken: 22
nl  Piek: 70 / Weken: 21
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 13 / Weken: 15
fi  Piek: 19 / Weken: 2
it  Piek: 11 / Weken: 4
es  Piek: 4 / Weken: 7
au  Piek: 36 / Weken: 4
nz  Piek: 12 / Weken: 15

Tracks

1999
7" Single Interscope 069490366-7 (UMG) [us] / EAN 0606949036676
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be With You
  3:20
2.Sad Eyes
  4:08
   
13/03/2000
CD-Maxi Interscope 497 293-2 (UMG) [eu] / EAN 0606949729325
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be With You (Album)
  3:39
2.Be With You (Thunderpuss 2000 Radio Mix)
3:54
3.Be With You (Fernando Garibay's Club Mix)
7:44
4.Rhythm Divine (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40EnriqueInterscope
490 566-2
Album
CD
23/11/1999
3:20Be With YouInterscope
069490366-7
Single
7" Single
1999
Album3:39Be With YouInterscope
497 293-2
Single
CD-Maxi
13/03/2000
Thunderpuss 2000 Radio Mix3:54Be With YouInterscope
497 293-2
Single
CD-Maxi
13/03/2000
Fernando Garibay's Club Mix7:44Be With YouInterscope
497 293-2
Single
CD-Maxi
13/03/2000
»» alles tonen

Enrique Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailamos05/06/1999427
Rhythm Divine20/11/19992515
Be With You25/03/20007021
Could I Have This Kiss Forever (Whitney Houston & Enrique Iglesias)16/09/2000219
Hero27/10/2001221
Escape16/03/2002416
Love To See You Cry15/06/2002378
Maybe07/12/20022213
Don't Turn Off The Lights19/04/2003893
Addicted29/11/2003504
Not In Love (Enrique Iglesias feat. Kelis)03/04/20041018
Do You Know? (The Ping Pong Song)09/06/2007224
Tired Of Being Sorry06/10/2007320
Can You Hear Me14/06/2008218
Takin' Back My Love (Enrique Iglesias feat. Ciara)21/03/2009715
I Like It (Enrique Iglesias feat. Pitbull)12/06/20101819
Heartbeat (Enrique Iglesias feat. Nicole Scherzinger)06/11/20103311
Tonight (I'm F**kin' You) (Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E)15/01/20111115
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)07/05/20113910
I Like How It Feels (Enrique Iglesias feat. Pitbull and The WAV.s)22/10/2011768
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
El perdón (Nicky Jam & Enrique Iglesias)23/05/2015139
Duele el corazón (Enrique Iglesias feat. Wisin)30/04/20161424
Messin' Around (Pitbull feat. Enrique Iglesias)09/07/20167410
Súbeme la radio (Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)01/04/20172123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enrique Iglesias03/08/1996679
Cosas del amor07/08/19992512
Enrique04/12/19991356
Escape10/11/2001588
706/12/20034421
Insomniac16/06/2007650
Greatest Hits22/11/2008452
Euphoria10/07/2010522
Sex And Love22/03/20142718
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11Enrique Iglesias - Be With You (Reviews: 94)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/04/2006 15:18
zadranin
*****
This song reminds me of a summer....nice!
05/12/2007 22:26
Snormobiel Beusichem
****
▓ Ongelovelijk dat deze plaat uit maart 2000 nooit hoger gekomen is dan # 70 !!! Vooral als je weet dat de plaat 21 wekenlang in de NL Single Top 100 heeft gestaan !!!
22/04/2008 20:19
Gunthertjuhhh
******
good
22/04/2008 20:50
kruimeltje2
******
goed

Topbart
****
Ik twijfel tussen 3 en 4 sterren, maar ik rond toch naar boven af op 4 sterren. Knap dat deze plaat nooit hoger gekomen is dan nr 70, maar toch maar liefst 21 weken in de Top 100 gestaan heeft!!!!!

skizzo
******
His best song by miles

bluezombie
****
Probably my favourite from his first album.
Laatst gewijzigd: 07/02/2018 00:03

alleyt1989
**
I don't hate it but it's poor for a Billboard #1 (although Soulja Boy got there so who am I to judge) - just seems bland and at parts sounds like he's crying.
Laatst gewijzigd: 02/01/2015 01:57

Chris A
****
good song from Enrique.

BeansterBarnes
**
Poor!

Daniel09
***
Average.

zxcvcxz
**
Bad. Hard to listen to all the way through.

Patrick7781
**
zwak

Hijinx
****
Outside of the typical Spanish guitar inclusions, there are some surprising production elements here. The main guitar riff gives it a feel of melancholy that matches the vibe of the song perfectly, though it's something that I feel could fit well in a lot of situations. Pretty solid track overall.
Laatst gewijzigd: 23/05/2018 19:39

ericwyns
****
Opgewekt latino getint nummer ven Enrique Iglesias uit zijn debuutalbum "Enrique" (1999). De singel bleef anno 2000 steken in de Vlaamse Ultratipparade, wat best jammer te noemen is.
4+

dazzlingdiamond
****
Na een grote hit brengt Enrique vaak een single uit die het wat minder doet. Dat is niet erg, want dat houdt zijn producers scherp. Een lekker latino/dance-nummer dat wat eentonig is en dat je daardoor niet te vaak moet horen. Was in Europa geen hit van betekenis, maar in de VS een nummer 1-hit.

matty d
*****
5 stars

BingTheKing
***
vind deze track eigenlijk best wel zwak

josh4u92
*****
Such a good early song from Enrique. One of his best.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?