Enrique Iglesias - Addicted

Cover Enrique Iglesias - Addicted
CD-Single
Interscope 06024 9814007

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Paul Barry
Mark Taylor
Enrique Iglesias
Producer:Mark Taylor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/11/2003 (Positie 50)
Laatste week notering:20/12/2003 (Positie 81)
Piekpositie:50 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:17419 (161 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 34 / Weken: 8
de  Piek: 31 / Weken: 8
at  Piek: 51 / Weken: 4
nl  Piek: 50 / Weken: 4
be  Tip (V)
se  Piek: 26 / Weken: 8
dk  Piek: 9 / Weken: 2
au  Piek: 43 / Weken: 6

Tracks

10/11/2003
CD-Single Interscope 06024 9814007 (UMG) / EAN 0602498140079
Toon detailsAlles beluisteren
1.Addicted (Radio Edit)
  4:13
2.One Night Stand (Boogieman Remix)
3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:13AddictedInterscope
06024 9814007
Single
CD-Single
10/11/2003
5:007Interscope
986 149-9
Album
CD
24/11/2003
Metro Mix3:297Interscope
986 149-9
Album
CD
24/11/2003
Glam As You Mix6:167Interscope
986 149-9
Album
CD
24/11/2003
5:01We LoveEMI
59 8042 2
Compilatie
CD
06/02/2004
»» alles tonen

Enrique Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailamos05/06/1999427
Rhythm Divine20/11/19992515
Be With You25/03/20007021
Could I Have This Kiss Forever (Whitney Houston & Enrique Iglesias)16/09/2000219
Hero27/10/2001221
Escape16/03/2002416
Love To See You Cry15/06/2002378
Maybe07/12/20022213
Don't Turn Off The Lights19/04/2003893
Addicted29/11/2003504
Not In Love (Enrique Iglesias feat. Kelis)03/04/20041018
Do You Know? (The Ping Pong Song)09/06/2007224
Tired Of Being Sorry06/10/2007320
Can You Hear Me14/06/2008218
Takin' Back My Love (Enrique Iglesias feat. Ciara)21/03/2009715
I Like It (Enrique Iglesias feat. Pitbull)12/06/20101819
Heartbeat (Enrique Iglesias feat. Nicole Scherzinger)06/11/20103311
Tonight (I'm F**kin' You) (Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E)15/01/20111115
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)07/05/20113910
I Like How It Feels (Enrique Iglesias feat. Pitbull and The WAV.s)22/10/2011768
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
El perdón (Nicky Jam & Enrique Iglesias)23/05/2015139
Duele el corazón (Enrique Iglesias feat. Wisin)30/04/20161424
Messin' Around (Pitbull feat. Enrique Iglesias)09/07/20167410
Súbeme la radio (Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)01/04/20172123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enrique Iglesias03/08/1996679
Cosas del amor07/08/19992512
Enrique04/12/19991356
Escape10/11/2001588
706/12/20034421
Insomniac16/06/2007650
Greatest Hits22/11/2008452
Euphoria10/07/2010522
Sex And Love22/03/20142718
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.94Enrique Iglesias - Addicted (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
Nadat het album "Escape" een millionseller was, viel opvolger "7" qua succes nogal tegen. Deze 1e single "Addicted" had DE grote ballad van het album moeten worden. Bleef echter op nr 50 steken. Ik heb het nummer de laatste tijd vaker beluisterd op "Greatest hits" en ik moet zeggen dat ik het toch wel een prachtige ballad vind!!!!!

nirvanamusic87
****
Love this the melody is great and the chanted vocals. UK#11 and Ireland#31.
Laatst gewijzigd: 17/01/2010 21:48

bluezombie
*****
Very nice song that deserved to be bigger.

alleyt1989
****
yeah i really like this, fun to sing a long to

ericwyns
***
Héél matig nummer van Enrique Iglesias uit zijn album "Z" (2003). Werd destijds ook nog op singel uitgebracht, maar bleef (terecht) steken in de Vlaamse Ultratipparade. Naar boven afgerond en met wat goede wil drie sterren.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ook ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit echt helemaal kapot geweest ben van deze plaat uit november 2003 door de nu 37 jarige Spaanse zanger "Enrique Miguel Iglesias Preysler", maar bagger is ook wéér belachelijk !!! Krap 3 sterren ☺!!!

dazzlingdiamond
****
Best een leuke ballade, maar wat melodramatisch en bouwt te lang op dezelfde melodie voort, waardoor het nummer gauw verveelt. Bereikte nummer 11 in Engeland, een indicatie dat hij de volgende keer niet voor de gemakkelijke weg moest kiezen.

tigerlover
***
matig nummer

LIFTER500
***
Average.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?