Ellie Goulding feat. Blackbear - Worry About Me

Cover Ellie Goulding feat. Blackbear - Worry About Me
Digital
Polydor 20UMGIM11909

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

13/03/2020
Digital Polydor 20UMGIM11909 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Worry About Me
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Worry About MePolydor
20UMGIM11909
Single
Digital
13/03/2020

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
 

Blackbear   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Girl Bummer12/10/20192917
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Druglord29/04/2017711
Anonymous04/05/2019811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Op zich misschien niet m'n favoriete nummer van Ellie Goulding, maar daarom ook nog geen rommel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?