Ellie Goulding - The Greatest

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Ellie Goulding
Joel Little
Producer:Joel Little
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Delirium [Ltd. Deluxe Edition Digipack]Polydor
06025 4763422
Album
CD
06/11/2015
3:31DeliriumPolydor
06025 4758720
Album
LP
06/11/2015

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
No one does it like you Ellie!! ^^

Die erste Bonus Nummer gefällt mir sehr, der rote Faden von"Delirium" geht auch hier weiter!
5*+

jmcm35201
******
The Greatest

alleyt1989
***
Pretty standard effort. Nothing particularly good about it.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?