Ellie Goulding - Keep On Dancin'

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46DeliriumPolydor
06025 4758715
Album
CD
06/11/2015
3:46DeliriumPolydor
06025 4758720
Album
LP
06/11/2015
3:46Delirium [Ltd. Deluxe Edition Digipack]Polydor
06025 4763422
Album
CD
06/11/2015

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Bei "Keep On Dancin'" ist es so, dass ich die Nummer als ich sie das erste Mal vor zwei Tagen gehört habe, gar nicht so gerne mochte...
Irgendwie wartete ich bei der Hook auf etwas, auf mehr...

Ich gab der Nummer aber etwas Zeit um sich festzusetzen und siehe da, ich liebe diese Nummer nun!
Die Lyrics, die Interpretation und die Beats einfach nur stark!
Ein Banger! 6*

LLonden
******
Zeer lekker nummer.

gherkin
****
Was niet van de eerste noot overtuigd maar uiteindelijk vind ik dit best wel een zeer dansbaar en leuk plaatje.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima zang en fluit nummerke uit eind oktober 2015 van de 28 jarige Britse gitariste, songschrijfster en zangeres: "Elena Jane Goulding", alias: "Ellie Goulding" !!! Maar of het een hoogvlieger in de hitlijsten wordt, valt nog te bezien ☺!!!

ericwyns
*****
Erg goede song van Ellie Goulding, één van de vele geslaagde nummers op haar succesalbum 'Delirium' (2015). Naar boven afgerond vijf sterren.

alleyt1989
***
Poor. The whistling sounds so off. 2.5.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?