Ellie Goulding - Bright Lights

Cover Ellie Goulding - Bright Lights
Cover

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
at  Piek: 56 / Weken: 4
be  Piek: 179 / Weken: 2 (V)

Tracks

29/11/2010
CD Polydor 2758676 (UMG) [uk] / EAN 0602527586762
Toon detailsAlles beluisteren
1.Guns And Horses
  3:35
2.Starry Eyed
  2:56
3.This Love (Will Be Your Downfall)
  3:53
4.Under The Sheets
  3:44
5.The Writer
  4:11
6.Everytime You Go
  3:25
7.Wish I Stayed
3:40
8.Your Biggest Mistake
  3:25
9.I'll Hold My Breath
  3:45
10.Salt Skin
  4:17
11.Lights (Single Version)
  3:32
12.Human
4:09
13.Little Dreams
3:18
14.Home
3:24
15.Animal
3:40
16.Believe Me
4:03
17.Your Song
  3:10
   

Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights03/11/2012589
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)04/05/20133321
Burn17/08/20131235
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)01/11/2014835
Love Me Like You Do24/01/2015247
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)15/08/2015708
On My Mind26/09/20151124
Something In The Way You Move13/02/2016695
Still Falling For You27/08/20163315
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/20172218
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)17/11/20182220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Halcyon20/10/20123311
Delirium14/11/20151120
 

Reviews

Nog geen reviews.
Nieuwe reviews alleen bij het hoofd-album: Ellie Goulding - Lights
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?