Elize - Itsy Bitsy Spider

Cover Elize - Itsy Bitsy Spider
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2006 (Positie 100)
Laatste week notering:09/12/2006 (Positie 84)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:17678 (144 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 54 / Weken: 6

Elize   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shake30/10/2004329
Automatic (I'm Talking To You)12/03/2005817
I'm No Latino20/08/20051110
Into Your System10/06/20061512
Itsy Bitsy Spider04/11/2006546
Lovesick07/06/2008153
Hot Stuff27/09/2008116
Can't You Feel It21/03/2009652
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Control14/10/2006665
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/10/2006 16:55
Snormobiel Beusichem
****
▓ Matige cover door "EliZe" uit begin oktober 2006 !!! Ik kom net niet tot 4 sterren !!! Ze komt wel nieuw binnen in de NL Tip 30 van 28-10-2006 ☺!!!

@22-01-2011: Werkt aanstekelijk, ik ga naar 4 ☺!!!
Laatst gewijzigd: 22/01/2011 15:17
08/11/2006 20:16
Luigi_ish
****
Ik vind het wel een leuk liedje, niet zo goed als de rest maar ook wel dom dat ze de album nu pas uitbrengt. Had ze moeten doen na "Automatic" (haar grootste hit!)....

welpke
*
Slecht, temenes slecht!

BingTheKing
*
rotzooi van de bovenste plank
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?