Elize - Into Your System

Cover Elize - Into Your System
Cover

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Peter Hartmann
Jan Langhoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/06/2006 (Positie 28)
Laatste week notering:26/08/2006 (Positie 81)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5532 (724 Punten)
s2:17/06/2006 / Piek: 18 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Eska hity na czasie 7Universal
984 192 8
Compilatie
CD
10/07/2006

Elize   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shake30/10/2004329
Automatic (I'm Talking To You)12/03/2005817
I'm No Latino20/08/20051110
Into Your System10/06/20061512
Itsy Bitsy Spider04/11/2006546
Lovesick07/06/2008153
Hot Stuff27/09/2008116
Can't You Feel It21/03/2009652
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Control14/10/2006665
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/06/2006 10:16
Snormobiel Beusichem
****
Vandaag is officieel de nieuwste single van EliZe: "Into Your System" uitgekomen !!!

Voor de opname van dat nummer was de Hollandse "EliZe" afgereisd naar Denemarken !!! Het nummer is namelijk geproduceerd door de producers "Hartmann & Langhoff", bekend van de groep "Aqua" !!!

Sinds oktober 2004 heeft de carrière van "EliZe" een enorme vlucht genomen !!! Haar doorbraak kwam met de eerste single "Shake" die werd opgevolgd door "Automatic" en de laatste hit van EliZe was "I'm No Latino" !!!

She is "Into Your System" komt 03-06-2006 nieuw binnen in de Nederlandse Tip 30 !!! Leuk deuntje, maar is ie net niet ietsjes te langzaam ??? Zal wel aan mij liggen !!! Kan zeker weer een "Hit(je)" voor haar worden !!!
08/11/2006 20:17
Luigi_ish
*****
Lekker nummertje:

1. "Into Your System" [Radio Version] - 3:05
2. "Into Your System" [Extended Version] - 6:14
3. "Into Your System" [Video] - 3:03
05/10/2007 23:22
dj-chris
***
Helaas, voor mij net niet genoeg voor 4 sterren. Automatic blijft voor mij haar enige goeie hit!

welpke
****
Lijkt een beetje op "Automatic" qua stijl van teksten. Goed, maar minder dan "Automatic".
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?