Elize - Hot Stuff

Cover Elize - Hot Stuff
Cover

Charts

Binnenkomst:27/09/2008 (Positie 15)
Laatste week notering:01/11/2008 (Positie 45)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9253 (475 Punten)
Dance:27/09/2008 / Piek: 3 / Weken: 7
Download:27/09/2008 / Piek: 10 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 6

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Hi_Tack Radio Edit2:53Fun Dancefloor 2009Sony
88697423932
Compilatie
CD
08/12/2008
Hi Track Club Mix3:54Best Of House - Blue EditionMuve
906062
Album
CD
06/02/2009
Hi_Tack Club Mix2:57Catwalk Megahits 2009 - The Official Supermodel Collection - Season 4Club Tools
4250117611613
Compilatie
CD
06/02/2009

Elize   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shake30/10/2004329
Automatic (I'm Talking To You)12/03/2005817
I'm No Latino20/08/20051110
Into Your System10/06/20061512
Itsy Bitsy Spider04/11/2006546
Lovesick07/06/2008153
Hot Stuff27/09/2008116
Can't You Feel It21/03/2009652
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Control14/10/2006665
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.24 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Matige "Donna Summer" cover (1979) door de nu 26 jarige knappe Utrechtse zangeres "Elise van der Horst" uit begin september 2008 !!! Komt bij lange na niet aan het origineel ☺!!!

DeejayDave
***
Aardig plaatje van Elize. Stukke beter als haar vorige, "Lovesick".

lachebekje
***
Hier hadden de producers veel meer van kunnen maken. Jammer voor Elize! Als je een cover opneemt, onderscheid je dan van het origineel. Maar dit staat helaas nog niet in de schaduw van Miss Donna Summer. Elize, kans gemis(s)t.

keestelpro
*****
ehmm Snormobiel en lachebekje over het algemeen ben ik het vaak eens met jullie mening maar bij deze recensie niet hoor! Ik vind dit een waardige cover van het origineel. Elize zingt het weliswaar niet zoals Donna Summer maar geheel op haar eigen manier. In mijn opinie zelfs beter!

welpke
*****
Misschien wat standaard en onorigineel, maar op zich is het een héél goede dancesong en een vrij degelijke cover. Goede beats!

laxus
***
aardige cover door elize
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?