Eels - Are We Alright Again

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Eels   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novocaine For The Soul21/12/1996904
Susan's House06/09/1997991
Last Stop: This Town21/11/1998962
Mr. E's Beautiful Blues26/02/2000854
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beautiful Freak25/01/19973221
Electro-Shock Blues03/10/1998508
Daisies Of The Galaxy11/03/2000346
Souljacker06/10/2001563
Shootenanny!14/06/2003584
Blinking Lights And Other Revelations30/04/2005188
With Strings: Live At Town Hall04/03/2006573
Useless Trinkets: B-Sides, Soundtracks, Rarities And Unreleased - 1996-200626/01/2008772
Hombre Lobo06/06/20093711
End Times23/01/2010197
Tomorrow Morning28/08/2010105
Wonderful, Glorious09/02/2013116
The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett26/04/201487
Royal Albert Hall18/04/2015293
The Deconstruction14/04/2018163
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With Strings: Live At Town Hall [DVD]11/03/2006242
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Eels - Are We Alright Again (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Alweer een heel fijn klinkend nieuw nummertje van Eels.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?