Editors - Our Love

Cover Editors - Our Love
Cover

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18In DreamPlay It Again Sam
PIASR830CD
Album
CD
02/10/2015
5:18In Dream [Deluxe Edition Digipack]Play It Again Sam
PIASR830CDX
Album
CD
02/10/2015
Alternative3:38In Dream [Deluxe Edition Digipack]Play It Again Sam
PIASR830CDX
Album
CD
02/10/2015
Solomun Remix7:17De Maxx - Long Player 35 [The Remix Edition]541 / N.E.W.S.
541487CD / N01.A87.025
Compilatie
CD
13/11/2015

Editors   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Munich12/11/2005971
Smokers Outside The Hospital Doors07/07/2007891
An End Has A Start06/10/2007901
The Racing Rats01/12/20072010
Papillon03/10/20091610
No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)24/07/2010723
A Ton Of Love11/05/2013545
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Back Room30/07/20053022
An End Has A Start30/06/2007254
In This Light And On This Evening17/10/2009333
The Weight Of Your Love06/07/2013134
In Dream10/10/2015118
Violence17/03/201828
The Blanck Mass Sessions11/05/2019361
Black Gold - Best Of Editors02/11/201981
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83Editors - Our Love (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Nou mij persoonlijk bevalt dit plaatje uit eind september 2015 door de: "Editors", een Britse indierock formatie, bestaande uit: "Tom Smith" (zang & gitaar), "Russell Leetch" (basgitaar) en "Ed Lay" (drum), nog altijd prima ☺!!!

gherkin
****
Zeker niet het sterkste werk van Editors, maar op zichzelf zeker wel een voldoende waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?