Editors - Like Treasure

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Russell Leetch
Tom Smith
Chris Urbanowicz
Ed Lay
Producer:Flood
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Demo3:20PapillonKitchenware
945.0186.122 / PIASR 186 CDM
Single
CD-Maxi
28/09/2009
4:51In This Light And On This EveningKitchenware
PIASR 185 CD / 945.0185.020
Album
CD
09/10/2009
4:51In This Light And On This Evening [Limited Edition Digipack]Kitchenware
PIASR 185 DCD / 945.0185.024
Album
CD
09/10/2009
4:51In This Light And On This Evening [Reissue]Kitchenware
PIASR 185 CDX / 945.0185.026
Album
CD
08/04/2011

Editors   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Munich12/11/2005971
Smokers Outside The Hospital Doors07/07/2007891
An End Has A Start06/10/2007901
The Racing Rats01/12/20072010
Papillon03/10/20091610
No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)24/07/2010723
A Ton Of Love11/05/2013545
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Back Room30/07/20053022
An End Has A Start30/06/2007254
In This Light And On This Evening17/10/2009333
The Weight Of Your Love06/07/2013134
In Dream10/10/2015118
Violence17/03/201828
The Blanck Mass Sessions11/05/2019361
Black Gold - Best Of Editors02/11/201981
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83Editors - Like Treasure (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Eén van de echt wel vele goede nummers van Editors.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?