Editors - Formaldehyde

Cover Editors - Formaldehyde
CD-Single
Play It Again Sam PIASR671CDSP

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

12/08/2013
Promo - CD-Single Play It Again Sam PIASR671CDSP (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Formaldehyde
  3:51
   
23/08/2013
7" Single Play It Again Sam 945U671140 (PIAS) / EAN 5414939564444
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50The Weight Of Your LovePlay It Again Sam
PIASR660CD / 945.U660.020
Album
CD
28/06/2013
3:50The Weight Of Your Love [Special Edition]Play It Again Sam
PIASR660CDX / 945.U660.023
Album
CD
28/06/2013
3:51Formaldehyde [Promo]Play It Again Sam
PIASR671CDSP
Single
CD-Single
12/08/2013
3:47Life Is Music 2013.2Universal
534.715-0
Compilatie
CD
02/12/2013
3:46FM4 Soundselection: 29Universal
5347722
Compilatie
CD
10/01/2014

Editors   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Munich12/11/2005971
Smokers Outside The Hospital Doors07/07/2007891
An End Has A Start06/10/2007901
The Racing Rats01/12/20072010
Papillon03/10/20091610
No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)24/07/2010723
A Ton Of Love11/05/2013545
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Back Room30/07/20053022
An End Has A Start30/06/2007254
In This Light And On This Evening17/10/2009333
The Weight Of Your Love06/07/2013134
In Dream10/10/2015118
Violence17/03/201828
The Blanck Mass Sessions11/05/2019361
Black Gold - Best Of Editors02/11/201981
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.21Editors - Formaldehyde (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
De zoveelste topsong van deze band.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Goede track uit eind juni 2013 van het Britse trio "Tom Smith" (zang & gitaar), "Russell Leetch" (basgitaar) en "Ed Lay" (drum), alias: "Editors" !!! Ook de HD-videclip van "Ben Wheatley" is best geinig ☺!!!

MUSICBOJ
***
Ook deze nieuwe single van de Britse indierockband: "Editors", kan me wederom niet bekoren!! Bagger is sterk overdreven, maar deze nieuwe single zal wellicht terug géén potten of pannen breken!! Ook mijn persoonlijke favoriet zal het nooit worden!!! ☺

gerry1982
******
En ze blijven maar goeie nummers afleveren! Ook dit is opnieuw wereldklasse! Subliem!

Supersok
*****
Editors is een fantastische kwaliteitsband en dat blijkt ook met dit nummer weer!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?