Editors - Bones

Cover Editors - Bones
Cover

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06An End Has A StartKitchenware
4493085020
Album
CD
22/06/2007
4:04De Afrekening 45Universal
531.383-1
Compilatie
CD
28/11/2008

Editors   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Munich12/11/2005971
Smokers Outside The Hospital Doors07/07/2007891
An End Has A Start06/10/2007901
The Racing Rats01/12/20072010
Papillon03/10/20091610
No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)24/07/2010723
A Ton Of Love11/05/2013545
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Back Room30/07/20053022
An End Has A Start30/06/2007254
In This Light And On This Evening17/10/2009333
The Weight Of Your Love06/07/2013134
In Dream10/10/2015118
Violence17/03/201828
The Blanck Mass Sessions11/05/2019361
Black Gold - Best Of Editors02/11/201981
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Editors - Bones (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/05/2008 18:59
Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke plaat van de Brits indieband "Editors" uit juli 2007 afkomstig van hun album "An End Has A Start" !!! Is in Nederland hun nieuwste plaat geworden half mei 2008 !!! Hoewel ik het muziekwerk beter vind dan het zangwerk toch 4 sterren ☺!!!

Stevolution
*****
Dat Bones wel erg doet denken aan een handvol eerdere singles van Editors, maakt niet uit. De depressieve tekst uitgesproken door de zware stem van zanger Tom Smith komt het best tot uiting in het licht orchestrale refrein.

S.

gherkin
******
Zoals alles uit 'An End Has A Start' ruim de volle pot waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?