Eddy Grant - Till I Can't Take Love No More

Cover Eddy Grant - Till I Can't Take Love No More
7" Single
Ice INT 111.109 (de)
Cover Eddy Grant - Till I Can't Take Love No More
7" Single
Ice ES 922 (au)
Cover Eddy Grant - Till I Can't Take Love No More
12" Maxi Red Vinyl
Ice INT 126.110 (de)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Eddy Grant
Producer:Eddy Grant
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:26/11/1983 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 8
de  Piek: 26 / Weken: 10
be  Piek: 37 / Weken: 1 (V)

Tracks

1983
7" Single Ice INT 111.109 (Intercord) [de]
1983
7" Single Ice ES 922 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Till I Can't Take Love No More
  2:45
2.California Style
  4:06
   
1983
Red Vinyl - 12" Maxi Ice INT 126.110 (Intercord) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Till I Can't Take Love No More (Extended Version)
6:43
2.California Style (Extended Version)
9:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:43StayEpic
EPC 25825
Compilatie
LP
1983
2:45Till I Can't Take Love No MoreIce
INT 111.109
Single
7" Single
1983
Extended Version6:43Till I Can't Take Love No More [Red Vinyl]Ice
INT 126.110
Single
12" Maxi
1983
2:4516 Tophits aus den Hitparaden Januar / Februar 1984Club Top 13
40 130 7
Compilatie
LP
1984
2:47Going For BrokeICE
27 9851
Album
LP
1984
»» alles tonen

Eddy Grant   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Turn To Love You25/10/1980189
Do You Feel My Love?27/12/198088
I Don't Wanna Dance20/11/1982210
Electric Avenue12/02/198387
Gimme Hope Jo'anna19/03/1988116
Harmless Piece Of Fun28/05/1988766
Electric Avenue [Ringbang Remix]23/06/2001316
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Killer On The Rampage18/12/1982452
File Under Rock07/05/1988364
Greatest Hits29/05/1999614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 43)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
**
Zwalle song van Eddy Grant

Snormobiel Beusichem
******
▒ Een lekkere, zwoele, reggaeplaat uit de herfst van 1983 door de nu inmiddels 68 jarige in Guyana geboren Britse gitarist, zanger en producent: "Edmond Montague (Eddy) Grant" !!! Vergeten hier in Nederland ☺!!!

Patrick7781
**
Till i can't take Eddy no more.
Laatst gewijzigd: 29/01/2017 18:05

DaveNT
**
Pop reggae, typical of the sound from Eddy. He has a knack of making songs that leave little impression on the first listen, but get better on repeated listens. That is the case here too, but this one seems weaker than his other popular songs of that time. 2.5*
#94 peak in Australia, 1984; #42 peak UK, 1983.
⌜ᴰᴬ⌝ Ꮲk.⌠DNC⌡
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?