Eddy Grant - Nobody's Got Time

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Eddy Grant
Producer:Eddy Grant
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:55Eddy GrantTorpedo
TOL 500
Album
LP
1975
7:24Love In ExileICE / Intercord
INT 146.101
Album
LP
1980
7:19Greatest HitsEastWest
8573-88597-2
Album
CD
16/07/2001

Eddy Grant   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Turn To Love You25/10/1980189
Do You Feel My Love?27/12/198088
I Don't Wanna Dance20/11/1982210
Electric Avenue12/02/198387
Gimme Hope Jo'anna19/03/1988116
Harmless Piece Of Fun28/05/1988766
Electric Avenue [Ringbang Remix]23/06/2001316
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Killer On The Rampage18/12/1982452
File Under Rock07/05/1988364
Greatest Hits29/05/1999614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?