Dua Lipa feat. DaBaby - Levitating

Cover Dua Lipa feat. DaBaby - Levitating
Digital
Warner 190295132651

Charts

Binnenkomst:10/10/2020 (Positie 92)
Laatste week notering:31/10/2020 (Positie 41)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18142 (145 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 4
be  Piek: 32 / Weken: 3 (V)
  Piek: 45 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 91 / Weken: 1
pt  Piek: 137 / Weken: 1

Tracks

02/10/2020
Digital Warner 190295132651 (Warner) / EAN 0190295132651
02/10/2020
Digital Urban 20UMGIM83608 (UMG) [ch,de,at]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Levitating
  3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23LevitatingWarner
190295132651
Single
Digital
02/10/2020

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019541
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202414
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/2020414
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020231
 

DaBaby   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enemies (Post Malone feat. DaBaby)14/09/2019324
My Oh My (Camila Cabello feat. DaBaby)21/12/20191516
Bop11/01/20201001
Rockstar (DaBaby feat. Roddy Ricch)25/04/2020128
For The Night (Pop Smoke feat. Lil Baby & DaBaby)11/07/20201517
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/2020414
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kirk05/10/20191519
Blame It On Baby25/04/2020428
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13Dua Lipa feat. DaBaby - Levitating (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Ik dacht al dat die geflopt was! Niet de Madonna remix maar de softere remix met DaBaby gaat de vierde single worden van het album Future Nostalgia! Geen verkeerde keuze want dit is echt een pop track voor de radio stations.

Kaahu Leef
**
I like Dababy on My Oh My with Camila Cabello but I definitely don't like him on this one. Quite sad that he took over Dua Lipa's second verse. Come on Dua. Release your original "Levitating" already.

irelander
****
Pretty catchy tune which I can easily see becoming another top 10 hit for her. 3.5

bluezombie
***
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?