Dua Lipa & Blackpink - Kiss And Make Up

Cover Dua Lipa & Blackpink - Kiss And Make Up
Digital
Warner Bros. -

Charts

Binnenkomst:27/10/2018 (Positie 90)
Laatste week notering:01/12/2018 (Positie 90)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:16476 (192 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 45 / Weken: 6
de  Piek: 48 / Weken: 11
at  Piek: 34 / Weken: 5
nl  Piek: 48 / Weken: 6
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 32 / Weken: 5
fi  Piek: 15 / Weken: 6
it  Piek: 91 / Weken: 1
es  Piek: 68 / Weken: 7
pt  Piek: 29 / Weken: 12
au  Piek: 33 / Weken: 2
nz  Piek: 32 / Weken: 1

Tracks

19/10/2018
Digital Warner Bros. - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kiss And Make Up
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Dua Lipa [Complete Edition]Warner Bros.
9029555391
Album
CD
19/10/2018
3:09Kiss And Make UpWarner Bros.
-
Single
Digital
19/10/2018
3:09Bravo - The Hits 2018Polystar
060075383754
Compilatie
CD
16/11/2018
3:08The Dome Vol. 88Sony
19075860572
Compilatie
CD
30/11/2018
3:08NRJ Music Awards 2018 - 20th Edition [Édition Deluxe - Vol. 2]Warner
505419702877
Compilatie
CD
07/12/2018
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Blackpink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Kill This Love13/04/2019831
Sour Candy (Lady Gaga with Blackpink)06/06/2020521
How You Like That04/07/2020771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Album10/10/2020149
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.53Dua Lipa & Blackpink - Kiss And Make Up (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
En zo werd het rijtje fijne liedjes van Dua Lipa nog een beetje langer.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Goede samenwerking uit oktober 2018 door het duo: "Dua Lipa" en "Blackpink" !!! Alléén dat Spaanse gejank hoeft van mij niet echt ☺!!!

irelander
***
Catchy hook but Dua has far better. 3.25

bluezombie
****
.

Juleke
******
Ik zit altijd mee te zingen met het Zuid-Koreaans, zelfs al begrijp ik er niets van.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?