Dua Lipa - Want To

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

07/09/2018
Digital Warner Bros. - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Want To
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Want ToWarner Bros.
-
Single
Digital
07/09/2018
3:32Dua Lipa [Complete Edition]Warner Bros.
9029555391
Album
CD
19/10/2018

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Dua Lipa - Want To (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Dua Lipa kan sterke muziek maken en ook dit is weer een prima nummer.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Beschaafd dansplaatje uit eind augustus / begin september 2018 door de 23 jarige Britse zangeres, model en songschrijfster: "Dua Lipa" !!! Ook ik zwicht voor de 4 sterren ☺!!!

Juleke
******
Dansbaar en iets straffers van Dua Lipa. Maar dat maakt het niet slechter!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?