Dua Lipa - Swan Song

Cover Dua Lipa - Swan Song
Digital
Warner Bros. 190295483180

Charts

Airplay:02/02/2019 / Piek: 50 / Weken: 1
Single Tip:02/02/2019 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 96 / Weken: 1
de  Piek: 99 / Weken: 1
fr  Piek: 196 / Weken: 2
be  Piek: 50 / Weken: 1 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 67 / Weken: 1
pt  Piek: 63 / Weken: 2

Tracks

25/01/2019
Digital Warner Bros. 190295483180 (Warner) / EAN 0190295483180
Toon detailsAlles beluisteren
1.Swan Song [From the Motion Picture "Alita: Battle Angel"]
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Swan SongWarner Bros.
190295483180
Single
Digital
25/01/2019
3:02Alita - Battle AngelMilan
398 145-2
Album
CD
22/02/2019
3:02Alita - Battle AngelMilan
398 166-2
Album
LP
08/03/2019
2:59Best Of 2019 - FrühlingshitsPolystar
060075386787 (7)
Compilatie
CD
29/03/2019
3:00Now That's What I Call Music! 102Now
CDNOW102
Compilatie
CD
12/04/2019
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Dua Lipa - Swan Song (Reviews: 30)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Ik word zo blij van deze mooie meid met stem! wederom een pareltje wat weer een flinke hit gaat worden.

gherkin
*****
En of dit nog geen zwanenzang hoeft te zijn. Dua Lipa bewijst met dit nummertje voor Alita Battle Angel nog maar eens waarom zij dé superster van het moment is.

alleyt1989
****
There are some nice sentiments in the lyrics here and I want to like it more than I do but I just think it needed a bigger chorus. But it's good to see Dua Lipa continuing in a vein that is of her own creation, rather than trying to conform to what is popular and what has been done before.

alessiov
******
Mooie soundtrack voor de film Alita Battle Angel.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?