Dua Lipa - Physical

Cover Dua Lipa - Physical
Digital
Warner -
Cover Dua Lipa - Physical
Digital
Warner 190295242404
Cover Dua Lipa - Physical
Digital
Warner 190295231651

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 57)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 15)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6606 (651 Punten)
Airplay:08/02/2020 / Piek: 9 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 9
de  Piek: 14 / Weken: 10
at  Piek: 14 / Weken: 9
fr  Piek: 94 / Weken: 7
nl  Piek: 15 / Weken: 9
be  Piek: 3 / Weken: 9 (V)
  Piek: 15 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 6
fi  Piek: 10 / Weken: 6
no  Piek: 26 / Weken: 6
it  Piek: 18 / Weken: 9
es  Piek: 24 / Weken: 8
au  Piek: 14 / Weken: 8
nz  Piek: 39 / Weken: 1

Tracks

31/01/2020
Digital Warner - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Physical
  3:13
   
18/03/2020
Digital Warner 190295242404 (Warner) / EAN 0190295242404
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dua Lipa feat. Hwa Sa - Physical
3:13
   
09/04/2020
Digital Warner 190295231651 (Warner) / EAN 0190295231651
Toon detailsAlles beluisteren
1.Physical (Alok Remix)
3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13PhysicalWarner
-
Single
Digital
31/01/2020
3:14Best Of 2020 - FrühlingshitsPolystar
06007 5390720 (7)
Compilatie
CD
13/03/2020
3:13PhysicalWarner
190295242404
Single
Digital
18/03/2020
3:13Future NostalgiaWarner
0190295286101
Album
CD
27/03/2020
Alok Remix3:09PhysicalWarner
190295231651
Single
Digital
09/04/2020

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019522
Physical08/02/2020159
Break My Heart04/04/2020221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176148
Future Nostalgia04/04/202031
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 51)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Eindeutig einer der besten Tracks von Dua, welche meine Erwartungen an Ihr zweites Album enorm steigern!!

Ein starkes Zeichen und bereits jetzt einer der besten Pop Songs seit langer Zeit!!

Edit: Auch jetzt wo das ganze Album da ist, alles was ich bisher gesagt habe kann ich nur noch verstärken, ein echter Banger!
Laatst gewijzigd: 28/03/2020 11:42

Mark1984
*****
Zeer sterke pop plaat.

gherkin
*****
Dua Lipa blijft maar leuke nummers maken. Ook dit is bijzonder geslaagd.

VNN
******
Hoge verwachtingen voor dit album

juna13
******
God even if i don't listen to music much now i can say this is a bop

irelander
***
The chorus definitely has potential, not bad.

Cheetah
******
Wat mij betreft het best nummer dat Dua Lipa tot nu toe heeft uitgebracht de volle 6 sterren

bluezombie
****
.

alessiov
******
Ook weer een goed nummer van Dua! Het tweede album wordt zeker een aanrader.

Patrick3
******
Topschijf

Ghost_Of_Download
******
Grandioses 80s Sound Flashback! Love it!

giuseppetresonie
*****
Great single for her new album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?