Dua Lipa - Physical

Cover Dua Lipa - Physical
Digital
Warner -
Cover Dua Lipa - Physical
Digital
Warner 190295242404
Cover Dua Lipa - Physical
Digital
Warner 190295231651
Cover Dua Lipa - Physical
Digital Remixes EP
Warner 190295224370

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 57)
Laatste week notering:04/07/2020 (Positie 86)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1673 (1336 Punten)
Airplay:08/02/2020 / Piek: 3 / Weken: 22
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 22
de  Piek: 14 / Weken: 22
at  Piek: 13 / Weken: 21
fr  Piek: 30 / Weken: 21
nl  Piek: 15 / Weken: 22
be  Piek: 3 / Weken: 22 (V)
  Piek: 2 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 6
fi  Piek: 8 / Weken: 12
no  Piek: 21 / Weken: 12
it  Piek: 18 / Weken: 19
es  Piek: 24 / Weken: 12
pt  Piek: 24 / Weken: 21
au  Piek: 9 / Weken: 16
nz  Piek: 16 / Weken: 6

Tracks

31/01/2020
Digital Warner - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Physical
  3:13
   
18/03/2020
Digital Warner 190295242404 (Warner) / EAN 0190295242404
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dua Lipa feat. Hwa Sa - Physical
3:13
   
25/03/2020
Remixes EP - Digital Warner 190295224370 (Warner) / EAN 0190295224370
24/04/2020
Remixes EP - Digital Urban 20UMGIM29715 (UMG) [ch,de,at]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Physical (Ofenbach Remix)
2:53
2.Physical (Alok Remix)
3:09
3.Physical (Claptone Remix)
3:09
4.Physical (Erika de Casier Remix)
3:08
5.Physical (Leo Zero Disco Remix)
4:16
6.Dua Lipa feat. Hwa Sa - Physical
3:13
   
09/04/2020
Digital Warner 190295231651 (Warner) / EAN 0190295231651
Toon detailsAlles beluisteren
1.Physical (Alok Remix)
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13PhysicalWarner
-
Single
Digital
31/01/2020
3:14Best Of 2020 - FrühlingshitsPolystar
06007 5390720 (7)
Compilatie
CD
13/03/2020
3:13PhysicalWarner
190295242404
Single
Digital
18/03/2020
Ofenbach Remix2:53Physical [Remixes EP]Warner
190295224370
Single
Digital
25/03/2020
Alok Remix3:09Physical [Remixes EP]Warner
190295224370
Single
Digital
25/03/2020
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019535
Physical08/02/20201522
Break My Heart04/04/20201214
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176161
Future Nostalgia04/04/2020214
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75Dua Lipa - Physical (Reviews: 67)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Eindeutig einer der besten Tracks von Dua, welche meine Erwartungen an Ihr zweites Album enorm steigern!!

Ein starkes Zeichen und bereits jetzt einer der besten Pop Songs seit langer Zeit!!

Edit: Auch jetzt wo das ganze Album da ist, alles was ich bisher gesagt habe kann ich nur noch verstärken, ein echter Banger!
Laatst gewijzigd: 28/03/2020 11:42

Mark1984
*****
Zeer sterke pop plaat.

gherkin
*****
Dua Lipa blijft maar leuke nummers maken. Ook dit is bijzonder geslaagd.

VNN
******
Hoge verwachtingen voor dit album

juna13
******
God even if i don't listen to music much now i can say this is a bop

irelander
***
The chorus definitely has potential, not bad.

Cheetah
******
Wat mij betreft het best nummer dat Dua Lipa tot nu toe heeft uitgebracht de volle 6 sterren

bluezombie
****
.

alessiov
******
Ook weer een goed nummer van Dua! Het tweede album wordt zeker een aanrader.

Patrick3
******
Topschijf

Ghost_Of_Download
******
Grandioses 80s Sound Flashback! Love it!

giuseppetresonie
*****
Great single for her new album.

Chemmical
****
Although I do like how dance oriented this is, I think it was a bit overhyped and not in the same league as the other 2 singles. Still, it's very solid. 4.1

WendyT
*****
Alweer zo'n sterke hit van Dua Lipa, de zoveelste in de rij.

alleyt1989
******
Fantastic. Probably my favourite from her since New Rules, and that's saying a lot because she's had some bangers in between. Production is amazing, and that chorus is a hook and a half. Great stuff.

BitchAloud
******
Perfect pop song! I love the explosive chorus. A worthy follow up to the lead single.

kristn_20
****
blijft een topzangeres
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?