Dua Lipa - No Goodbyes

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Dua Lipa [Deluxe Edition]Vertigo / Capitol
06025 4797454
Album
CD
02/06/2017
3:36Dua LipaWarner Bros.
9029593848
Album
CD
02/06/2017
3:36Dua Lipa [Complete Edition]Warner Bros.
9029555391
Album
CD
19/10/2018

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71Dua Lipa - No Goodbyes (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
This track kills me everytime!!
Hier stimmt einfach alles. Vom Text, über die Produktion und natürlich ihre Stimme! Ich schmelze dahin...
6*

SabinG4L
******
The album is so amazing, every song is amazing

Snormobiel Beusichem
****
▒ Keurige track uit begin juni 2017 van de nu inmiddels 22 jarige Britse zangeres, model en songschrijfster: "Dua Lipa" (☼ 1999), méér niet helaas !!! Afkomstig van haar debuutalbum: "Dua Lipa" ☺!!!

gherkin
*****
Prima werk gewoon van Dua Lipa.

alleyt1989
****
It's nice enough.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?