Dua Lipa - Love Again

Charts

In de landen:
es  Piek: 90 / Weken: 1
pt  Piek: 107 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18Future NostalgiaWarner
9029528610
Album
CD
27/03/2020

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.13Dua Lipa - Love Again (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Ein wunderschönes Intro, hatte aber beim ersten hören das Gefühl der Song flacht dann aber etwas ab.

Nach mehreren Durchgängen gefällt mir aber auch "Love Again" sehr gut! Die Instrumentalisierung und die Lyrics verhelfen den Song auf ein gelungenes Werk! 5*+

juna13
******
Good one. I feel madonna's and Abbas vibes and i love it

Mark1984
******
Mag de nieuwe single worden! Madonna Sorry viool invloeden plus het gejatte stukje van White Town Your Woman is briljant verwerkt in de plaat.

Ghost_Of_Download
*****
Guter Song. Kann nicht ganz mit anderen tollen Songs auf "Future Nostalgia" mithalten, aber dennoch 5 Punkte!

gherkin
******
Dua Lipa is één van de toppers in de muziekwereld op dit ogenblik. En dat ze dat niet gestolen heeft bewijst ze hier nog maar eens met dit uitstekende nummer uit album Future Nostalgia. Topwerk.

BitchAloud
*****
Cute harmonious song. 5*

Kaahu Leef
******
Awesome song.

glitterprinsen
*****
Great track!

alessiov
******
Zeer goed nummer en past perfect binnen het concept van 'Future Nostalgia', want het bevat invloeden vanuit de 80's en 90's.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?