Dua Lipa - Levitating

Cover Dua Lipa - Levitating
Cover

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Sarah Hudson
Stephen Kozmeniuk
Clarence Coffee Jr.
Dua Lipa
Producer:Stuart Price
Koz [CA]
Gecoverd door:Dua Lipa feat. Madonna & Missy Elliott (Levitating (The Blessed Madonna Remix))
Dua Lipa feat. DaBaby
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:17/10/2020 / Piek: 27 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 65 / Weken: 4
fr  Piek: 116 / Weken: 2
nz  Piek: 21 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Future NostalgiaWarner
0190295286101
Album
CD
27/03/2020

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019541
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202414
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/2020414
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26Dua Lipa - Levitating (Reviews: 34)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Da bin ich ganz anderer Meinung!
"Levitating" ist verspielt macht Laune und diese transitions erst!!
I'm in love

juna13
*****
Maybe not a hightlight but surely Deserves for a 5
Laatst gewijzigd: 03/04/2020 01:06

Ghost_Of_Download
******
Ein weiterer toller Song im Retro Gewand. Tanzbar - versprüht gute Laune!

gherkin
*****
Muziek van Dua Lipa heeft de gewoonte echt wel tof te klinken en dit is daar geen uitzondering op.

BitchAloud
******
Has the potential to be a single, it gets better with each listen. 6*

Kaahu Leef
******
This track is my top fave from Future Nostalgia so far. Love it.

vinylfreak
**
De remix met MADONNA vind ik veel beter en veel leuker.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?