Dua Lipa - Levitating

Cover Dua Lipa - Levitating
Digital
Warner -

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Sarah Hudson
Stephen Kozmeniuk
Clarence Coffee Jr.
Dua Lipa
Producer:Stuart Price
Koz [CA]
Gecoverd door:Dua Lipa feat. Madonna & Missy Elliott (Levitating (The Blessed Madonna Remix))
Dua Lipa feat. DaBaby
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:17/10/2020 / Piek: 18 / Weken: 16
In de landen:
ch  Piek: 38 / Weken: 28
de  Piek: 79 / Weken: 4
at  Piek: 45 / Weken: 8
fr  Piek: 26 / Weken: 27
no  Piek: 40 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 14
it  Piek: 49 / Weken: 14
au  Piek: 4 / Weken: 26

Tracks

20/11/2020
Digital Warner - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dua Lipa feat. DaBaby - Levitating
  3:23
2.Levitating
  3:23
3.Dua Lipa feat. Madonna & Missy Elliott - Levitating (The Blessed Madonna Remix)
  4:10
4.Dua Lipa feat. DaBaby - Levitating (KUU Remix)
4:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Future NostalgiaWarner
9029528610
Album
CD
27/03/2020
3:23LevitatingWarner
-
Single
Digital
20/11/2020
3:23Hitzone 96Universal
539 343-1
Compilatie
CD
19/02/2021

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.16Dua Lipa - Levitating (Reviews: 49)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Da bin ich ganz anderer Meinung!
"Levitating" ist verspielt macht Laune und diese transitions erst!!
I'm in love

juna13
*****
Maybe not a hightlight but surely Deserves for a 5
12.16.2020 It is kinda too remixed so it goes down to a 4
Laatst gewijzigd: 16/12/2020 00:16

Ghost_Of_Download
******
Ein weiterer toller Song im Retro Gewand. Tanzbar - versprüht gute Laune!

gherkin
*****
Muziek van Dua Lipa heeft de gewoonte echt wel tof te klinken en dit is daar geen uitzondering op.

BitchAloud
******
Has the potential to be a single, it gets better with each listen. 6*

Kaahu Leef
******
This track is my top fave from Future Nostalgia so far. Love it.

vinylfreak
**
De remix met MADONNA vind ik veel beter en veel leuker.

bluezombie
****
.

BeansterBarnes
*****
So happy this is getting the success it deserves :)

glitterprinsen
*****
Good!

Chemmical
******
Rated the DaBaby remix so I might as well this one; one of the best pop songs of the year, it's literally perfect.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?