Dua Lipa - Houdini

Cover Dua Lipa - Houdini
Digital
Warner 5054197894091
Cover Dua Lipa - Houdini
Digital
Warner 5054197922718
Cover Dua Lipa - Houdini
Digital
Warner 5054197942044
Cover Dua Lipa - Houdini
Digital
Warner 5054197943348
Cover Dua Lipa - Houdini
Digital
Warner 5054197943362

Charts

Binnenkomst:18/11/2023 (Positie 11)
Laatste week notering:06/07/2024 (Positie 94)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:705 (2038 Punten)
Airplay:18/11/2023 / Piek: 1 / Weken: 35
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 31
de  Piek: 9 / Weken: 35
at  Piek: 14 / Weken: 21
fr  Piek: 7 / Weken: 31
nl  Piek: 8 / Weken: 33
be  Piek: 1 / Weken: 24 (V)
  Piek: 1 / Weken: 27 (W)
se  Piek: 13 / Weken: 19
fi  Piek: 31 / Weken: 2
no  Piek: 11 / Weken: 11
dk  Piek: 17 / Weken: 15
it  Piek: 17 / Weken: 18
es  Piek: 24 / Weken: 19
pt  Piek: 13 / Weken: 33
au  Piek: 7 / Weken: 22
nz  Piek: 13 / Weken: 12

Tracks

09/11/2023
Digital Warner 5054197894091 (Warner) / EAN 5054197894091
Toon detailsAlles beluisteren
1.Houdini
  3:05
   
01/12/2023
Digital Warner 5054197922718 (Warner) / EAN 5054197922718
Toon detailsAlles beluisteren
1.Houdini (Extended Edit)
5:53
   
22/12/2023
Digital Warner 5054197942044 (Warner) / EAN 5054197942044
Toon detailsAlles beluisteren
1.Houdini (Adam Port Mix)
3:22
   
29/12/2023
7" Single Warner 5054197892585 (Warner) [uk] / EAN 5054197892585
Toon detailsAlles beluisteren
1.Houdini
  3:05
2.Houdini (Instrumental)
3:06
   
12/01/2024
Digital Warner 5054197943348 (Warner) / EAN 5054197943348
Toon detailsAlles beluisteren
1.Houdini (London Sessions)
3:02
   
19/01/2024
Digital Warner 5054197943362 (Warner) / EAN 5054197943362
Toon detailsAlles beluisteren
1.Houdini (Danny L Harle Slowride Mix)
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05HoudiniWarner
5054197894091
Single
Digital
09/11/2023
Extended Edit5:53HoudiniWarner
5054197922718
Single
Digital
01/12/2023
Adam Port Mix3:22HoudiniWarner
5054197942044
Single
Digital
22/12/2023
3:05HoudiniWarner
5054197892585
Single
7" Single
29/12/2023
Instrumental3:06HoudiniWarner
5054197892585
Single
7" Single
29/12/2023
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018158
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202363
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/20212520
Love Again19/06/20212122
Cold Heart (Elton John & Dua Lipa)21/08/20218107
Potion (Calvin Harris / Dua Lipa / Young Thug)04/06/2022458
Dance The Night03/06/2023432
Houdini18/11/2023833
Training Season24/02/20242022
Illusion20/04/20243813
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176164
Future Nostalgia04/04/20201220
Radical Optimism11/05/2024111
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.98Dua Lipa - Houdini (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een nieuwe hit voor Dua Lipa? Waarom niet. Het klinkt toch zeker wel weer aangenaam.

Bearcat
*****
Prima track

vinylfreak
***
Het begint allemaal wel erg op elkaar te lijken en heel
voorspelbaar te worden.
En voor de clip heeft ze wel heel goed naar Madonna gekeken(hung up o.a.)
Laatst gewijzigd: 13/11/2023 12:53

jaccok
*
Saai nummer. Al haar nummers lijken op elkaar.

bluezombie
***
.

Jeroen68
****
verrassend is het allerminst, aanstekelijk wel

Mark1984
*****
Vette nieuwe single de extended versie is verbluffend!

Johanreviews
*****
Klinkt erg lekker, deze.

hugo1960
****
Lekker in het gehoor liggend nummer. Ongeboeide moves zien er goed uit.

Richard (NL)
**
Niet veel aan.

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Beim release war ich sofort dabei, da ich Dua sehr mag und endlich neue Musik bekommen habe. Meine Freude war aber schnell verflogen, kam dann wider und dann war sie wieder weg.

Im Albumdurchgang hat der aber Power und an sich ist es ein guter Pop-Song, wir sind uns halt stärkeres von ihr gewöhnt.

4*++

Kaahu Leef
***
You know after Future Nostalgia became an extreme juggernaut to Dua's career, this one is a real let down.
Laatst gewijzigd: 24/05/2024 07:14

juna13
*****
I like it

MFC4
**
Doet evenveel voor me als mijn kat wanneer ik haar vraag om de tuin te vegen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?