Dua Lipa - Hallucinate

Cover Dua Lipa - Hallucinate
Cover
Cover Dua Lipa - Hallucinate
Digital
Warner 190295184261
Cover Dua Lipa - Hallucinate
Digital
Warner 190295184230

Charts

Binnenkomst:01/08/2020 (Positie 73)
Laatste week notering:03/10/2020 (Positie 85)
Piekpositie:55 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:12421 (342 Punten)
Airplay:18/07/2020 / Piek: 23 / Weken: 12
Single Tip:25/07/2020 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 55 / Weken: 10
be  Tip (V)
it  Piek: 99 / Weken: 1
es  Piek: 73 / Weken: 1
pt  Piek: 89 / Weken: 1

Tracks

24/07/2020
Digital Warner 190295184261 (Warner) / EAN 0190295184261
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hallucinate (Paul Woolford Remix)
3:58
   
31/07/2020
Digital Warner 190295184230 (Warner) / EAN 0190295184230
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hallucinate (Tensnake Remix)
4:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Future NostalgiaWarner
9029528610
Album
CD
27/03/2020
Paul Woolford Remix3:58HallucinateWarner
190295184261
Single
Digital
24/07/2020
Tensnake Remix4:51HallucinateWarner
190295184230
Single
Digital
31/07/2020
3:28The Dome Vol. 95Polystar
060075392360
Compilatie
CD
28/08/2020
3:27Bravo Hits 111Sony
19439793962
Compilatie
CD
02/10/2020
»» alles tonen

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.76Dua Lipa - Hallucinate (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
"Hallucinate" ist für mich ein perfektes Beispiel für einen gelungenen Pop Song!
Kylie Minogue vibes, was nur etwas gutes sein kann!

Ein absoluter Banger!

juna13
******
This is realny a standout
Laatst gewijzigd: 31/03/2020 12:48

Ghost_Of_Download
******
Könnte auch eine gute Single abgeben! Cooler Dance Track, der auch aus den 2000ern stammen könnte.

gherkin
*****
Uitstekend klinkende bedoeling van deze Dua Lipa.

alessiov
******
Zeer goed nummer. Zeker een van de beste van het album. Dit nummer zou wel eens een zomerhit kunnen worden!

BitchAloud
******
Another hit-worthy track off the album! 6*

Kaahu Leef
******
Oooh, this track had alot of fun!

glitterprinsen
*****
Great track!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?