Dua Lipa - Future Nostalgia

Cover Dua Lipa - Future Nostalgia
Digital
Warner 190295303372

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Jeff Bhasker
Clarence Coffee Jr.
Dua Lipa
Producer:Jeff Bhasker
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
es  Piek: 99 / Weken: 1
pt  Piek: 104 / Weken: 1

Tracks

13/12/2019
Digital Warner 190295303372 (Warner) / EAN 0190295303372
Toon detailsAlles beluisteren
1.Future Nostalgia
  3:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Future NostalgiaWarner
190295303372
Single
Digital
13/12/2019
3:04Future NostalgiaWarner
9029528610
Album
CD
27/03/2020

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202328
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/2021269
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020155
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.18Dua Lipa - Future Nostalgia (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Apart plaatje de nieuwe van Dua Lipa
Laatst gewijzigd: 12/12/2019 23:33

gherkin
****
Met Don't Start Now doet Dua Lipa het zeker niet slecht en deze opvolger daarvan klinkt alvast verre van verkeerd.

juna13
****
i'm glad she doesn't want to sound like everything else today and tries to be different. 3.75

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Anfangs war ich etwas skeptisch, konnte mich aber mit der Zeit überzeugen lassen und nun auch jetzt mit Album-Release immer noch stark und ein toller Opener!
5*+

Ghost_Of_Download
*****
Ein gelungener Start in das neue, gleichnamige Album.

BitchAloud
****
Cool intro. 4*

glitterprinsen
*****
Good opener!

Kaahu Leef
*****
Love the opening track. So future nostalgia alright!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?