Dua Lipa - Don't Start Now

Cover Dua Lipa - Don't Start Now
Digital
Warner 190295322175

Charts

Binnenkomst:09/11/2019 (Positie 16)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 9)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:16618 (177 Punten)
Airplay:09/11/2019 / Piek: 9 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 2
de  Piek: 21 / Weken: 2
at  Piek: 12 / Weken: 2
nl  Piek: 9 / Weken: 2
be  Piek: 4 / Weken: 2 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 12 / Weken: 2
dk  Piek: 15 / Weken: 1
it  Piek: 25 / Weken: 1
es  Piek: 25 / Weken: 1
au  Piek: 6 / Weken: 2
nz  Piek: 8 / Weken: 1

Tracks

01/11/2019
Digital Warner 190295322175 (Warner) / EAN 0190295322175
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Start Now
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Don't Start NowWarner
190295322175
Single
Digital
01/11/2019

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/201992
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176128
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06 (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Is de nieuwste hit voor deze Dua Lipa op komst? Van mij mag het, want dit klinkt echt wel aangenaam.

WendyT
****
Bevalt me best, deze nieuwe singel van Dua Lipa. Een hit in wording, veronderstel ik.

Mark1984
*****
Top comeback van Dua Lipa! Heeft ze de pop vaarwel gezegd?

bluezombie
****
.

alessiov
******
Mooie comeback van Dua Lipa! Kijk uit naar het tweede album dat in 2020 uitkomt.

Chemmical
******
Bless her for returning with a euro disco banger and not some american production in a desperate attempt to get a US hit like many European stars with some level of success do, And then they lose both markets (hello Zara Larsson).
This is the best pop song I've heard since Señorita; vocals are fantastic and convincing and it has a stellar production. 5.5

juna13
*****
it's… em... enough 4

it's better now 4.5
Laatst gewijzigd: 16/11/2019 19:10

irelander
****
One of the funkiest pop songs this year and the chorus is quite fun. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?